Renault Budapest

Bármit szállítana, van hozzá ajánlatunk

A modern társadalom építésének egy fontos alappillére nem más, mint a közúti szállítás. Minden magára kicsit is adó autógyártó fent is tart egy haszongépjárművekből álló flottát, mely optimális esetben a fuvarozással foglalkozó vállalkozások valamennyi igényét képes kielégíteni. Természetesen a Renault esetében is így alakult a haszongépjármű evolúció, és a területi képviselők számára tökéletes választásnak bizonyuló Clio Société-től a kis csomagokat szállító Kangoo Expressen keresztül a hatalmas dobozosként, vagy egyedi felépítménnyel ellátott furgonként is megvásárolható Masterig. Egészen röviden, a Renault Budapest a legkisebb áruszállítótól a 4.5 tonnás teherautóig képes bármilyen fuvarozási szükségletre haszongépjárművet biztosítani.

Renault Clio Société

A CLIO Société a CLIO elbűvölő megjelenését egyesíti egy kishaszonjármű hatékonyságával. Kompaktkülső, nyitható hátsó oldalajtók, kényelmes és jól kihasználható beltér, magas szintű biztonsági elemek ebben az ÁFA visszaigénylésre jogosult járműben. Személyautós dizájn, kishaszonjárműves használhatóság. A CLIO Société a Renault CLIO-n alapul: csábítóan elegáns dizájn és dinamikus vonalvezetés jellemzi. Nagyon fontos a Clio Société esetében, hogy egy régóta futó és ezért szinte tökéletesre csiszolódott műszaki alapra épül. Egy szállítmányozó cég esetében a legnagyobb veszteség az, ha állnak a járművei.
renaultbudapest12A Clio Société esetében az 1.5 literes dCi motor 75 lóerős teljesítménnyel párosult. Ez a kisautó hatékony mozgatására bőségesen elegendő, ugyanakkor hihetetlenül alacsony fogyasztással  párosul. Természetesen itt is elengedhetetlen a szakszerű karbantartás, aminek köszönhetően több százezer kilométert is futhatnak ezek a motorok különösebb probléma nélkül. Az ötsebességes kézi váltó kellemes váltási érzetet biztosít a sofőr részére és áttételeinek köszönhetően dinamikusan mozgatható a Clio Société. Természetesen a sofőrökre is gondoltak a tervezők, hiszen az ebben a kategóriában megszokott valamennyi kényelmi berendezés a vezető rendelkezésére állhat a felszereltségi szint függvényében. Az egyik legfontosabb a Media Nav Evolution 7"-os érintőképernyője, mely a CLIO Société-t hatékony munkahellyé teszi. De a kényelem érdekében ebben a kompakt járműben is felvonul a modern megoldások legjava: emelkedőn elindulást segítő rendszer (HSA), ESC menetstabilizátor, Renault Kártya, központi zár, LED nappali menetfény, sebességszabályozó és -korlátozó, elektromosan állítható és fűthető külső visszapillantó tükrök, elektromos első ablakok, magasságban állítható vezetőülés és magasságban és mélységben állítható kormány. Tágas belső, méretes csomagtartó (911 dm3) és akár 520 kg terhelhetőség. A CLIO Société az ideális társ a munkában.

renaultbudapest3Renault Kangoo Express

A Renault Kangoo sokrétűnek számít a piacon és számos szakmai elváráshoz képes igazodni, vállalatmérettől függetlenül. 3 lehetséges hosszúságban és számos motorváltozatban elérhető. Újdonságot jelent a 3 első ülés megjelenése, ráadásul ez az opció minden felszereltségi szint és mind a három hosszúsági verzió esetében kérhető. Ezzel az opcióval úgy nyílik lehetősége két utas szállítására, hogy közben nem kell feláldoznia értékes szállítási kapacitásaiból.
renaultbudapest4A raktérfogat 2,3 m3-től 4,6 m3-ig terjedhet, akár 2,9 m raktérhosszal és a hasznos terhelhetőség akár 800 kg is lehet. A Renault Budapest is fokozott izgatottsággal várja a hamarosan hazánkban is piacra kerülő elektromos meghajtású Kangoo Expresst, hiszen akkor már nem csak személy, de haszongépjárműben is tudnak majd helyi zéró emissziójú gépjárművet kínálni.

renaultbudapest6Renault Trafic Furgon

Tartósság, modern és online funkciók, testreszabható belső dizájn, praktikus tároló helyek, de a Renault TRAFIC további meglepetéseket is tartogat! Berendezheti haszonjárművét úgy, ahogy azt megálmodta! A Renault Budapestnél a Renault TRAFIC mintegy 270 verzióban érhető el, így biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő kialakítást. Dobozos furgonként kétféle hosszban és magasságban érhető el, mellyel Ön akár 8,6 m3 hasznos rakteret nyerhet. A remek tervezés eredménye a kategóriájának leghosszabb rakodótere, ahol akár 4,15 m hosszú tárgyakat is szállíthat. Akár egy mobil iroda, Ön kényelmesen tárolhatja, töltheti és csatlakoztathatja okoseszközeit a vezetőtérben.
renaultbudapest8Az Energy dCi Twin Turbo motorok rendkívüli dinamizmust nyújtanak, miközben vegyes fogyasztásuk 6 liter/100 km alatt tartható. 3-nál több személyt szeretne szállítani? Van erre is megoldása a Renault Budapestnek: duplakabinos verziónál 6 személyt tud egyszerre szállítani jelentős, akár 4 m3 raktérrel. Személyszállító cége van? A Trafic erre is megoldás: mozgatható hátsó üléssorai segítségével akár 9 személy számára is kényelmes utazást biztosít minimum 1000 liter csomagtérrel együtt. Kétféle hosszban elérhető, akár 1,8 m3 csomagtérrel.

renaultbudapest10Renault Master Furgon

Végezetül következzen a Renault Budapest haszongépjármű kínálatának nagyágyúja a Renault Master. Bármi legyen is az Ön tevékenysége, a Renault Master az ideális haszongépjármű. Több mint 350 változatban elérhető, dinamikus, tartós megoldás a legnehezebb feladatokra: áruszállítás, alváz-kabin, padlólemez, billenőplató... felépítményezői kapcsolataink révén a lehetőségek száma végtelen. Dobozos furgonjaink 4 féle hosszban és 3 féle magasságban elérhetőek, 8-17 m3 kapacitással, míg a gyári dobozos kisteherautónk akár 22 m2 hasznos raktérfogatot nyújt! A modern Energy dCi Twin Turbo motorjaink egyszerre dinamikusak és gazdaságosak, akár 170 LE-s változatban, akár 7 l/100 km-es fogyasztással. Elsőkerék-hajtás a nagyobb hasznos teher, a könnyebb vezethetőség és az alacsonyabb költségek érdekében. Hátsókerék-hajtás a nagyobb össztömeg, az élvezetesebb vezethetőség és a számos felépítményezési lehetőség érdekében Duplakabinos furgonunk az Ön számára ideális jármű, ha a csapatát is szeretné gazdaságosan eljuttatni a helyszínre: a Renault Master 7 személyt képes egyidőben szállítani jelentős raktérfogattal együtt.
renaultbudapest1Számos méret- és motorteljesítmény-változatban elérhető. Egyedi igények esetén számos gyári Renault Tech felépítményt kínálunk, ahol a beszerzési, logisztikai, számlázási, finanszírozási folyamat leegyszerűsödik, gyorsabbá válik. Ezen felül, külső felépítményezői partnereink révén, a több száz gyári gépkocsi-változaton túl, további szinte végeláthatatlan palettát bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére legyen az akár ételárusító, mentőautó vagy lószállító jármű. Olyan új Renault haszongépjármű-felépítményeket tudunk az ügyfelek számára legyártatni, melyek természetesen szintén megfelelnek a Renault szigorú műszaki vizsgálatainak és a vásárlás utáni ügyfélkövetelményeknek. Ami pozitívum, hogy az alépítményhez, alvázhoz járó garancia ugyanúgy érvényes marad a felépítményes gépjárművekre is.