Range Rover Ultimate - Ez csúcs!

A Land Rover Special Vehicle Operations egyedi átalakításokért felelős SV Bespoke csapata két új, exkluzív Range Rover különkiadást készített el: személyre szabott luxusával az új SVAutobiography kivitel a Land Rover család abszolút csúcsát testesíti meg.

Az új, SV Bespoke részletekkel felvértezett Range Rover SVAutobiography Ultimate modellek még magasabbra emelik az SVAutobiography és SVAutobiography Dynamic zászlóshajók színvonalát. A Special Vehicle Operations nagy-britanniai műszaki központjában dolgozó SV Bespoke szakértői ugyanis olyan egyedi opciókat dolgoztak ki az Ultimate kiadásokhoz, amelyek tökéletesen egészítik ki a Range Rover időtlen dizájnját. Például a kifejezetten hozzájuk megalkotott selyemfényű Orchard Green fényezést, melyhez Narvik Black tetőlemez és számos rézszínű stíluselem társul.
Az SV Bespoke tervezői természetesen a legapróbb részletekre is ügyeltek, a a motorházfedélen és a csomagtérajtón elhelyezett, recézett Gloss Black betéttől és rézszegélyű fém Range Rover emblémától kezdve a B-oszlopot díszítő rézbevonatú, feketére zománcozott SV tárcsán át a négy fejtámaszt díszítő, hímzett kerek SV emblémákig és a megvilágított Ultimate küszöbdíszlécekig. A pontot az i-re a középkonzolon elhelyezett, réz kivitelű, kerek SV emblémával ellátott „SV Bespoke Ultimate Edition” plakett teszi fel.
Mindezen túl a hosszú tengelytávú SVAutobiography modell olyan kifinomult, egyúttal pihentető részletekkel nyújt első osztályú utazási élményt, mint a motorosan behúzható hátsó oldalajtó és a repülőgépeket időző, dönthető támlájú, fűthető és hűthető, félanilines bőrrel kárpitozott Executive Class Comfort-Plus hátsó ülések. Az ezeken helyet foglaló utasokat 1,2 méteres lábtér, forró lávaköves masszázsfunkció, továbbá lábikra- és lábfej-támasz kényezteti, illetve a kabin teljes hosszában végighúzódó, exkluzív Zenith órával, hűthető rekesszel és kinyitható asztalkákkal felszerelt padlókonzol teremt tökéletes környezetet, akár munkavégzéshez, akár pihenéshez.
rangeroverultimate02Az Ultimate Edition ajánlott felszereltsége felszereltsége Vintage Tan bőrkárpitozást és Copper Weave Carbon Fibre dekorelemeket is tartalmaz, ám a vevők az olasz Poltrona Frau manufaktúra egyedien finom bőrkárpitozását is választhatják.
rangeroverultimate06A zászlóshajó többféle hajtáslánccal megvásárolható, beleértve az 565 lóerős Supercharged V8 kompresszoros benzinmotort, valamint a kiemelkedően takarékos P400e plug-in hybridet, amely akár 40 kilométert képes megtenni tisztán elektromos üzemben, átlagos CO2-kibocsátása pedig elérheti a 75 g/km-t.
rangeroverultimate09A duó sportosabb tagja, az SVAutobiography Dynamic kizárólag az 565 lóerős Supercharged V8 erőforrással kapható. A normál tengelytávú változat futómű-geometriáját és kormányművét dinamikusabb reakciókra hangolták, ugyanakkor Dynamic Response aktív oldaldőlés-szabályozó rendszer is fokozza a Range Rover stabilitását. Az élvezetesebb és direktebb vezethetőséghez a 8 milliméterrel csökkentett szabad hasmagasság is hozzájárul, egyúttal az autó megjelenése is karakteresebb tőle.
rangeroverultimateAz SV SVAutobiography Dynamic verzió 22 colos, öt osztott küllős kialakítású, Gloss Dark Grey kovácsolt könnyűfém gördül, az oldalsó légbeömlők, a motorházfedél díszítőelemei, továbbá a hűtőmaszk és az első lökhárító dekorrészletei mind Graphite Atlas kivitelűek. Az utastérben recézett kivitelű fokozatválasztó tárcsa, motorindító gomb és pedálok, valamint pirosra eloxált sebességváltó fülek hangsúlyozzák ki az SVAutobiography Dynamic sportos személyiségét. Emellett ajánlott opció még az Ebony/Vintage Tan színkombinációt társít rombuszmintás steppelt félanilines bőrülés, az Ebony tetőkárpitozás és a Steel Weave Carbon Fibre dekorelemek.
rangeroverultimate03Röviden összefoglalva a lényeg: az SV Bespoke által tervezett, új Range Rover SVAutobiography Ultimate modellek személyre szabott luxusukkal abszolút a Land Rover család csúcsát testesítik meg.