Volkswagen T-Roc 2022 - Megkezdődött az értékesítése

A friss formavilággal, finomított belső térrel, innovatív vezetéstámogató rendszerekkel és digitális szolgáltatások armadájával felszerelt Volkswagen T-Roc immár a magyar piacon is folytathatja – 2017-ben indult – sikertörténetét.

A progresszív megjelenés, a mindennapok során bőséges teljesítmény és a sokoldalú használhatóság szinte azonnal rendkívül népszerűvé tette a Volkswagen T-Roc-ot: bevezetése óta több mint egymillió darab talált belőle gazdára, s ezzel egycsapásra a wolfsburgi vállalat egyik kulcsfontosságú modelljévé lépett elő. A számtalan ponton megújult kompakt szabadidő-autó megérkezett hazánkba, tovább írva a sikersztoriját.
A T-Roc külső megjelenését most még határozottabb vonalvezetés jellemzi, a LED-es fényszórók és a sötétített hátsó lámpák immár az alapfelszereltség részei, kívánságra pedig IQ.LIGHT-LED Mátrix egységek, a hűtőrácson végéghúzódó fénycsík, valamint az új világítási képet megjelenítő és futófényes irányjelzővel szerelt hátsó lámpatestek is elérhetőek. A vásárlók ezen túl öt új fényezés közül is választhatnak, a 17-19 colos könnyűfém keréktárcsák szintén új tervezésűek. Mindez nagyobb szabadságot biztosít a tulajdonosok számára, hogy az ízlésükhöz alakíthassák a négykerekű kedvencüket.
A habosított felületű és látványos varrású új műszerfal modern, minőségi és stílusos elemeket hoz a T-ROC utasterébe, többek között alap a digitális műszeregység, mely a feláras Digital Cockpit Pro részeként akár 10,25 colos méretű is lehet. Az infotainment rendszer kijelzője pedig olyan, mint egy tablet, felszereltségtől függően 8 vagy 9,2 colos. A lakberendezők áttervezték a multifunkciós volánt is, ami nagyban hozzájárul a Volkswagen intuitív vezérléséhez. Feltétlen említést érdemelnek még a kiváló minőségű ajtóbetétek: Style és R-Line Felszereltség esetén dizájner varrásokkal eldolgozott bőrutánzatból készülnek, hasonlóan a fejtámaszokhoz. A Style szint további eleme a komfort ülések középső részének ArtVelours szövettel történő borítása, miközben az R-Line változatban mind a vezető, mind a mellette helyet foglaló utas a csúcskategóriát képviselő, opciós sportülésekben foglalhat helyet, illetve akár Nappa bőr is kényeztetheti őket.
volkswagentroc2022dzA T-Roc a moduláris infotainment rendszerek harmadik generációját (MIB3) használja, így internet alapú funkciók és szolgáltatások széles körét teszi biztosítja a bennülők számára. A We Connect Plus szolgáltatások egy évig ingyenesek a tulajnak Európában. Ez azt jelenti, hogy a természetes online hangvezérlés és a streaming szolgáltatások is hozzáférhetővé válnak. Kívánságra az App-Connect Wireless révén az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM funkciói vezeték nélküli csatlakozással integrálhatók az autó vezérlőrendszerébe.
volkswagentroc2022yAz új T-Roc a szériafelszereltség részeként adja a korszerű Front Assist és Lane Assist vezetéstámogató rendszereket is. Emellett az IQ.DRIVE Travel Assist és a prediktív távolságtartó automatika lehetővé teszi az asszisztált kormányzást, fékezést és gyorsítást egészen 210 km/óra sebességhatárig. Az első kamera jelzéseit illetve a navigációs és térképadatokat is figyelembe véve a jármű vezérlőrendszere felhasználja a helyi sebességkorlátozásokra vonatkozó információkat, a városhatárok jelzéseit, kereszteződésekre és körforgalmakra vonatkozó adatokat.
volkswagentroc2022nA T-Roc változatos hajtásrendszereket kínáló palettáján három TSI és két TDI motor szerepel. A választott egységtől függően hatfokozatú kézi- vagy hétfokozatú kettős tengelykapcsolós (DSG) váltó továbbítja az erőt az első tengely felé. A háromhengeres 1.0 TSI erőforrás maximális teljesítménye 81 kW (110 LE). A négyhengeresek közül az 1.5 TSI 110 kW (150 LE), a 2.0 TSI 140 kW (190 LE) teljesítmény leadására képes. A választékot egy négyhengeres 2.0 TDI aggregát teszi teljessé, amely 85 kW (115 LE) és 110 kW (150 LE) teljesítményszinttel érhető el. Az elsőkerék hajtás alternatívájaként az újdonság 4MOTION összkerékhajtással is hazavihető, ekkor a 150 lóerős dízel gondoskodik a kiemelkedő erőátvitelről. A 190 lovas 2.0 TSI alapra 4MOTION összkerékhajtással érkezik.
volkswagentroc2022csA T-Roc a felszereltségi szintek újragondolásának köszönhetően könnyedén a vevők egyéni ízléséhez igazítható. Az alapváltozaton túl három, újonnan összeállított verzióban érhető el a kompakt méretű SUV: ez a Life, a Style és az R-Line. A Style kéttónusú fényezést, számos további krómozott elemet, hangulatvilágítást és komfortüléseket ajánl a belső térben. Az R-Line külső dizájnja és felszereltsége most még inkább merít az R csúcsmodell tulajdonságaiból, melynek egyedülálló karaktere számos ponton visszaköszön, például a feltűnően sportos lökhárító és a multifunkciós sportkormány kialakításában. Ezen kívül az új T-Roc az R-Line felszereltséghez egy igazán sportos csomag is kapcsolódik, melynek része a vezetői profil választásának lehetősége, a progresszív kormányzás és a sportos futómű. A Style és R-Line kiviteleknél az ügyfelek még választhatják a Black Style dizájn csomagot is, sportos karaktert biztosító fekete dizájnelemekkel. A modellcsalád legdinamikusabb tagja a 300 lovas, négyhengeres erőművel és sportfutóművel szerelt, jellegzetes hangú, összkerekes T-Roc R.
volkswagentroc2022hA T-Roc indulóára 8.275.870 forint – 1.0 TSI motorral.

Pin It