Dacia Spring Már rendelhető a legolcsóbb elektromos autó

by Szélpál Imre

Október közepétől elérhető lesz hazánkban is a Dacia első, teljes egészében elektromos városi kisautója, a Spring. A Groupe Renault az európai elektromosautó-piac vezető szereplőjeként mindenki számára elérhetővé szeretné tenni az elektromobilitást.

Dacisa Spring 01

A csoport a Dacia Spring bemutatásával is ezt célt hozza egy lépéssel közelebb. Ezt a törekvést a Renault Hungária előrendelési akcióval erősíti. A vásárlók már most előjegyezhetik az első 100 Dacia Springet, méghozzá kötelezettségvállalás nélkül. Az előrendeléshez ugyanis mindössze 100 000 Ft előleg szükséges, amelyet a rendeléstől való elállás esetén teljes mértékben visszatérít az importőr. Az előrendelés során a még futó elektromos autó pályázatban megítélt támogatás is felhasználható. 

Dacisa Spring back

A Dacia Spring egy olyan 100%-ban elektromos városi autó, amely egyesíti a Dacia három fő jellemzőjét: egyszerű, robusztus és elérhető. A 3,73 méter hosszú autóba egy 26,8 kWh-s lítium-ion akkumulátor kerül majd, ezzel a Spring hatótávolsága meghaladja a 200 km-t. A modell hivatalos hazai áráról és további technikai paramétereiről október 15-én lesz információ.
Dacisa Spring front

Pin It