Opel Corsa-e - „Arany kormánykerék 2020“

by Szélpál Imre

A minden tekintetben meggyőző új Opel Corsa nyerte az autóipar egyik legbecsesebb díját: ma kapta meg az akkumulátoros-elektromos Corsa-e az „Arany kormánykerék 2020-at“.
Opel Corsa e Goldenes Lenkrad 513618A Corsa-e a „kiskocsi” kategóriában szerezte meg az első helyet, erős versenytársakkal szemben. Németország piacvezető kisautója felvillanyozta a szakembereket éppúgy, mint az AUTO BILD és a Bild am Sonntag olvasóit, illetve az autóvásárlókat. „Az Opel villamosít, aminek az új Opel Corsa-e a legjobb bizonyítéka. Megmutatja, mennyire dinamikus, ugyanakkor mindennapi használatra alkalmas lehet egy villanyautó, amelyet mindenki megengedhet magának. Büszkék vagyunk, hogy mindenkinél bejött a Corsa-e, az ügyfeleinknél, az AUTO BILD és a Bild am Sonntag olvasóinál, a szakmai zsűrinél és a prominens személyeknél“, örült az Opel elnök-vezérigazgatója, Michael Lohscheller az Opel már 18-adik „autós Oscar-díjának“. 
Opel Corsa e Michelin Goldenes Lenkrad 513617A győzelemhez mindig két instancián keresztül vezet az út: elsőként az AUTO BILD és a Bild am Sonntag olvasóit kérdezik meg. Ők szavaznak az autóújdonságokról, és mindegyik kategóriában három favoritjukat szavazzák be a döntőbe. A DEKRA Lausitzring-pályáján prominens újságírókból, versenyzőkből és autószakértőkből álló szakértői zsűri teszteli a döntősöket az AUTO BILD ismert tesztelési kritériumai szerint. A „kiskocsik“ között az új Opel Corsa-e összesen 3.218 pontot gyűjtött be, jócskán, 141, illetve 431 ponttal megelőzve a második Hyundai i20-at, illetve a harmadik VW e-Upot.

Pin It