Renault Münchenben jön az elektromos Megane

by Szélpál Imre

A Renault is részt vesz a 2021. szeptember 6.-12. között tartandó IAA Müncheni Autókiállításon, amelynek pontos helyszíne 81829 München, Mësse - Am Messeturm lesz.

renault megane e tech electric2

A 2021-es esemény programja egy premierrel is gazdagodik: itt mutatkozik be ugyanis az Új Renault MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC modellje. A márka a B1-es Csarnokban állítja föl standját, amelyet az Új MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC modellnek szentelnek majd, és itt várja az érdeklődőket a szeptember 6-iki első sajtónapon. Szeptember 7. keddtől a Renault standon kiállításra kerül az R5 Prototype is. Emellett a gyártó az ikonikus Renault 5-ösnek állít emléket a modell különböző változatainak kollekciójával, amelyet a márka kifejezetten erre az alkalomra állított össze. A Renault sajtótájékoztatójára 2021. szeptember 6-án kerül sor, az eseményt az érdeklődők élőben is követhetik majd online. A "Renault studiault" elnevezésű új standkoncepciót is itt mutatják be először, amelynek struktúrája sokoldalú, így azt a különböző kommunikációs formátumokhoz tudják alakítani: így például talkshow-khoz, mobil képernyőkön megjelenített videótartalmakhoz, régi járművek kiállításához vagy technológiai bemutatókhoz.

renault megane e tech electric1

 

A Renault az alábbi programmal várja az érdeklődőket a Müncheni Autószalonon:

• Szeptember 6.: Új MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC bemutató
• Szeptember 7.: Új MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, R5 Prototype, és az ikonikus Renault 5 kiállítása
• Szeptember 8.: Mobilize bemutató
• Szeptember 9.: Fókuszban a Renault E-TECH modelljei
• Szeptember10-12.: Fókuszban az Új MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC, R5 Prototype, és a Renault E-TECH modellek

Szeptember 8-án szerdán, az első, céges érdeklődőknek szóló kiállítási napon a Renault standján bemutatkozik a Mobilize is, a Renault Group új mobilitási megoldásokra szakosodott márkája.

Pin It