Irmscher Opel Astra Az egyénisége az ütőkártyája

Az Irmscher máris bemutatta az új Opel Astra személyre szabási programját, melyet az Opel Automobile GmbH-val szoros együttműködésben terveztek meg.

IrmscherOpelAstra2022e

Az Irmscher Opel Astrája már első pillantásra is jól megkülönböztethető a gyári kiviteltől, a mélyre húzott lökhárítóinak és a hangsúlyosan sportos légbeömlőinek köszönhetően. Az oldalán végigfutó dinamikus stílusú, mégis harmonikusan illeszkedő küszöbspoilerek pedig alacsonyabbnak mutatják a kompakt villámot, melynek sportos ambícióit jól mutatja a feltűnő diffúzor. Ehhez jön még a csomagtérajtó tetőspoilere, mely finoman megnyújtja a karosszériát. Végül, de nem utolsósorban sportos matricák emelik ki az Opel markáns karakterét, remekül passzolva az exkluzív, Cosmo Star nevet viselő 19 colos könnyűfém felnikhez is.

IrmscherOpelAstra2022f

Utóbbiakon 225/45 R19-es abroncsok feszülnek, melyek a 30 milliméterrel alacsonyabb karosszériával együtt nagyban hozzájárulnak a sportos menettulajdonságokhoz. Opecióként egyébként 19 colos High Star vagy 19 colos Turbo Star keréktárcsák is elérhetők a vásárlók számára.

IrmscherOpelAstra2022d

A belső teret is átdolgozták az Irmscher szakemberei, többek között rozsdamentes acél küszöbborításokkal és kiváló minőségű velúr szőnyegekkel ruházták fel az Astrát. Emellett számtalan színben választható, első osztályú bőrkárpitozás is választható az alsó-középkategóriás Opelhez, igazán különlegessé varázsolva annak utasterét.

Pin It