delta4x4 Cooper Jeep Wrangler Rubicon A puding próbája...

Az amerikai Cooper Tire & Rubber Company a delta4x4 Jeep Wrangler Rubiconját használta, hogy próbára tegye a Discoverer STT Pro P.O.R gumiabroncs családját. 

delta4x4JeepWrangerRubiconCooper02A delta4x4 azért választotta a Jeep Rubicont az amerikai Tire & Rubber Company gumitesztjéhez, mert az amerikai legenda - mindenféle átalakítás nélkül – a lehető legjobb terepképességeket kínálja. Mindenesetre a tuningcég még 50 milliméterrel megemelte a karosszériát, a kifejezetten a Wrangler Rubiconhoz kifejlesztett, új felfüggesztés hosszabb Eibach rugókból és Bilstein lengéscsillapítókból áll. S akkor ehhez jönnek még a – delta4x4 Klassik B felnijeire szerelt - 35x12.5R20 méretű Discoverer STT Pro P.O.R gumiabroncsok, melyeket tereprallyhoz fejlesztettek, s már a Dakar Rallyn is bizonyított. Armor-tek vázszerkezete kellő robusztusságot garantál, futófelülete pedig mélyen benyúlik az oldalfalba, ezáltal nemcsak puha talajon optimális a tapadás, hanem sziklás terepen is „extrán” harap a gumi. A Klassik B felni ugyancsak a legkeményebb terepen is helytáll. Végül, de nem utolsósorban egy PIAA lámpakészlettel is ellátta a Jeepet a delta4x4, ezek a fényszórók „szó szerint” nappallá varázsolják az éjszakát.
delta4x4JeepWrangerRubiconCooper16A puding próbája az evés, ezért a delta4x4 először a sváb Alpok, majd az andorrai csempészösvény, végül a szlovén Júlia Alpok zord útjain tesztelték a gumiabroncs tudását. Az ítélet pedig... az ultrakemény oldalfalú, 3D futófelületű Cooper Discoverer STT Pro P.O.R. gumiabroncs elpusztíthatatlan, így megkapta a „hivatalos delta4x4 jóváhagyási elismerést”.


Pin It