Mansory Ferrari Roma Teljes átalakulás

A Mansory újabb sportkocsival bővítette portfólióját: immár a Ferrari Romához is kínálnak teljes átalakító kúrát.

MANSORYFerrariRoma2022cAhogy azt a Mansory rajongói már megszokhatták, a Ferrari elegáns kupéjának totális metamorfózisához is kizárólag a lefinomabb összetevőket alkalmazta a bajor székhelyű tuningcég. Míg a könnyű karbon karosszériaelemek és a kovácsolt, fekete színű felnik rendkívül férfias megjelenést garantálnak az olasz Gran Turismo számára, addig a belső módosítások még inkább luxus atmoszférát garantálnak. Nem utolsósorban pedig a jelentős teljesítménynövekedés tovább javítja a sportkocsi menetteljesítményeit.
MANSORYFerrariRoma2022dzA Mansory sokéves tapasztalatának hála, az ultrakönnyű, karbon karosszériaelemek – úgy mint az első lökhárító spoilere, az oldalsó szoknyák, a diffúzorral felvértezett hátsó kötény és szárny – tökéletesen pontosan és harmonikusan illeszkednek a sportosan elegáns karosszériához és nemes dizájnjegyként is megállják a helyüket. Az ugyancsak karbonból készült gépház kétféle kivitelben elérhető, alatta pedig a 3.9 literes V8-as erőforrás alaposan kigyúrt verziója rejtőzik. Az ikerturbós erőmű elektronikát optimalizálták, valamint kapott egy erőteljes hangzású sportkipufogót, így a maximális teljesítmény 710 lóerőre, a csúcsnyomaték meg 865 Nm-re nőtt. A Mansory szakemberei a közel 100 lóerőnyi többlethez igazították a futóművet is, egy egyrészes, kovácsolt, elöl 21, hátul 22 colos felnikészlettel kiegészítve.
MANSORYFerrariRoma2022lA kabin remekül ötvözi a funkcionalitást és a kényelmet, az új sportkormánnyal és az alumínium pedálszettel mindig könnyedén uralható a gép. Eközben a teljes bőrkárpitozás első osztályú hangulatot áraszt, precízen hímzett logók és világító küszöbpanelek teszik teljessé az összképet.

Pin It