Nissan Formula E Margot Robbie életében először…

A Nissan az idei évben debütál az ABB FIA Formula E bajnokság 5. szezonjában, a hírrel kapcsolatban a japán márka elektromos autó nagykövete, Margot Robbie bejelentette, hogy az új Formula E koncepciót a Genfi Autószalonon mutatja be a Nissan.

nissanmargotrobbieMargot Robbie egyébként élete első Facebook élő közvetítésén erősítette meg a hírt, de abból a szempontból is úttörő volt az interjú, hogy a kamera, fénytechnika és eszközök melyek segítették az élő bejelentkezést áram ellátását egy Nissan LEAF akkumulátor biztosította. A színésznő, producer a riport kapcsán elmondta, hogy "a világ elektromos irányba tart és a technológia egyre intelligensebbé válik. Még a fényképezőgépeket is a Nissan LEAF segítségével táplálták ma - amit soha nem gondoltam, hogy egy autó egyszer képes lesz erre. Ez egyfajta őrültség, de ez egy egyszerű bemutató, hogyan változtathatjuk meg a vezetésünket és életünket, hogy mindenki számára tisztább és fenntarthatóbb világot hozzunk létre."
A Nissan még tavaly októberben jelentette be, hogy a 2018/19-es szezonban belép a gyorsan növekvő Formula E sorozatba. A tisztán elektromos meghajtású sorozat a Nissan számára egy jól látható globális platformot kínál, amelyen a Nissan Intelligens Mobilitás üzenetét terjesztheti - a három pilléres stratégiát, mely újradefiniálja a járműveinek vezetését, meghajtását és a társadalomba való integrálódását.
Tavaly októberben pedig Margot mutatta be a Nissan elektromos ökoszisztémáját, amelynek célja, hogy átalakítsa az Ön vezetését és életét, és legutóbb bejelentette három új Nissan fenntarthatósági kísérleti projektet a Futures 3.0 rendezvényen Osloban. A kísérleti projektek célja, hogy kihasználják a Nissan globális munkaerejének készségeit, leleményességét és tapasztalatát az energiaellátáshoz és a katasztrófa-elhárításhoz.