Bespoke Rolls-Royce Ghost - Nem mindennapi látvány

A Rolls-Royce-nak a vásárlók a legfontosabbak, akik nem feltétlenül felelnek meg az előre legyártott sztereotípiáknak.

rollsroyceghostsurf01Milyen egy átlag Rolls-Royce vásárló? Hát gazdag! Ez egyértelmű, ahogy az is, hogy Ermenegildo Zegna öltönyt hord, Patek Philippe órát visel, s egy neves golfklub teraszán - egy jó szivar mellett - Havana Club Maximót szopogat. Vagy mindenképp valami hasonló ugrik be az ember képzeletébe, mikor szóba kerül a nemes brit autómárka és a vevőköre. Viszont a szörf, az kizárt, hogy bármiféle összefüggésbe kerüljön a Rolls-Royce-szal.
rollsroyceghostsurf03Vagy mégsem? Hiszen, ahogy a képek is bizonyítják, létezik olyan angol luxuslimuzin, mely szörfdeszkát visel a tetején. Persze, nem akármilyet, a 9’2-es, Paulownia fából készült, többek között 24 karátos arannyal is díszített sporteszközt a brit Woodpop cég készítette. Mondhatni, hogy a szörfdeszkák Rolls-Royce-át tisztelhetjük benne.
rollsroyceghostsurfRáadásul a szörfdeszkát cipelő Bespoke Rolls-Royce Phantom több országban is fel fog tűnni annak a csapatnak a részeként, mely felvonultatja a luxusmárka legjavát a francia Riviérán és a spanyol tengerpartokon. Így Andalúziában és Marbellán is megcsodálhatják az új Cullinant, a Phantomot, különleges kivitelű Dawnt, vagyis mindent, mi szem szájnak ingere. A fentebb említett, illetve a fotókon szereplő szörfdeszkás Ghostnak egyébként van gazdája, a Rolls-Royce csak „kölcsönkapta” a tulajdonostól a túrák idejére.
rollsroyceghostsurf04

Pin It