BRABUS 600 Nehézbombázó

A BRABUS olyan 600 lóerős gépszörnyet faragott a Mercedes-AMG GLC 63 S-ből, amelyik a menetteljesítményével képes a legádázabb szupersport-kocsik orra alá is borsot törni.

brabus600c3,6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra. Végsebessége pedig 300 km/h (elektronikusan kontrollálva). Vagyis egyáltalán nem túlzás az, hogy a BRABUS 600 a legmagasabb ligában játszik. Szabadidő-autó létére. Nézzük a részleteket!
brabus600bA lényeg, hogy a csillagos SUV szíve, a négyliteres, duplaturbós V8-as erőforrás megkapta a BRABUS PowerXtra B40 600 elnevezésű teljesítménynövelő csomagot. A plug-and-play vezérlőmodul 90 extra lóerőt jelent a gyári csúcsteljesítményhez képest, vagyis – minő meglepetés – a BRABUS 600 kereken hatszáz lóerős. A 800 Nm-es nyomatékmaximum pedig a 1750-től induló és 4500-ig tartó fordulatszám-tartományban folyamatosan a pilóta rendelkezésére áll. A kilencfokozatú – a volán mögötti alumíniumfülekkel is kapcsolgatható - automataváltót is a megnövelt teljesítményhez igazították, s természetesen egy – Coming Home elnevezésű diszkrét üzemmóddal is rendelkező, egyébként igen erőteljes hangzású - sport kipufogórendszert is kapott az autó.
brabus600aA titán és szénszál kombinációjából készült kipufogóvégek ugyanakkor a látványhoz is nagyban hozzájárulnak, remekül kiegészítve a speciális szénszálas karosszériaelemeket. Utóbbiaknak viszont aerodinamikai szerepük is van, a menetteljesítményeket látva nyilván nem kell magyarázni a feladatukat. A BRABUS jó szokás szerint a felniket sem aprózta el, a 19 és 22 col közötti méretű keréktárcsákra biztosan nem két forint a téligumi-készlet. A képeken szereplő változat 21 colos BRABUS Monoblock Y „Platinum Edition” kivitelű kovácsolt felniket visel.
brabus600dA német tuningműhely az utasteret is alaposan kicicomázza, a vásárlók a legfinomabb bőrök és anyagok közül válogathatnak. Arról, hogy el ne felejtsék, hogy miben foglalnak helyet, számos logó gondoskodik. A BRABUS 600 egyébként akár kupé kasztnival is megrendelhető, sőt, az egyes kiegészítők egyenként is elérhetőek.
brabus600cs

Pin It