Morgan - Jubileumi modellek

A brit sportkocsi manufaktúra 2019-ben ünnepli fennállásának 110. évfordulóját. A jeles alkalomból különleges szériával lepi meg a márka a rajongóit.

morgan3wheeler110anniedA Morgan-család tulajdonában lévő márka vezetése úgy döntött, hogy a jubileum alkalmából számos extra tétellel szereli fel a palettán szereplő autóit, melyek azonban egy fillérébe sem kerül a vásárlóknak. A Morgan jelenleg négy különböző típust szerepeltet a kínálatában: a háromkerekű 3 Wheelert, az 1.6 literes motorral hajtott 4/4-est, a 2 literes Plus 4-est, valamint a 3.7 literes V6-os motorral hajtott Roadstert.
morganroadster110annied01A különleges sorozat mindegyike spéci „jelzést” kap a cég 110. születésnapja alkalmából, plusz olyan szívet melengető opciókat, mint a motorházat átfogó bőr-heveder vagy a sport kipufogórendszer. Az utastérben eközben bőrrel vagy fával burkolt Momo-Lita sportkormány és Yarwood bőrrel bevont sportülések várják az utasokat. Tovább megújult a színpaletta is, a régi-új fényezések a márka legnépszerűbb árnyalatait elevenítik fel. A 3 Wheelerhez összesen 3000 font értékben, a Plus 4 és a Roadster modellhez pedig 9000 font értékben választhatnak a vásárlók extrákat, miközben a vételár változatlan marad. S ezzel még csak a kezdet, a Morgan további izgalmas jubileumi kiviteleket ígér.

Pin It