TECHART 911 GT3 RS Carbon Sport Pack - A lényeg a részletekben rejlik

A Porsche 911 GT3 RS maga a motorsport testet öltött esszenciája, öröme. A TECHART által fejlesztett Carbon Sport csomag pedig csak fokozza az élvezeteket... 

techart911gt3rscarbon03A 991.2-es generáció számára készített Carbon Sport csomag elemei nemcsak felhívják a figyelmünket az autó különleges részleteire, hanem a képességeit is sejtetik. Ráadásul a zökkenőmentesen integrálható, könnyű és erős, szénszálas vagy szénszállal bevont anyagból készült kiegészítők azonnal és jól megkülönböztethetővé teszik a TECHART által személyre szabott gépeket a gyári modellektől, így a funkcionális komponensek egyúttal minőségi dizájnelemmé is válnak.
techart911gt3rscarbon04A 911 GT3 RS-hez kínált Carbon Sport csomag teljesen egyedileg konfigurálható, vagyis az ügyfél maga döntheti el, hogy meg szeretné-e venni az egész készletet, vagy éppen csak néhány elemét. Az ár ennek megfelelően alakul: az első spoiler például 2790, a hátsó diffúzor 1590 euro; az elülső légbeömlő nyílások pedig 1450 euróért megvásárolhatók. Nem véletlen tehát, hogy a 30 éve működő, leonbergi székhelyű TECHART igencsak népszerű a Porsche-tulajdonosok között.

Pin It