TECHART GrandGT Selective - Élvezd a teljesítményt!

Ha autót építesz, csináld úgy, hogy mind a pilótának, mind az utca emberének, az autórajongóknak izgalmas legyen! A Porsche Panamera Sport Turismóra épülő TECHART GrandGT tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak.

techartgrandgtselective02Már egy alap Porsche Panamera Sport Turismo is feltűnő masina, ám a TECHART GrandGT messze-messze túlmutat rajta. Az új szénszálas és szénszállal bevont kiegészítőkkel felvértezett Selective kiadás igazi műremek, a különböző elemek – így például a gépház, a visszapillantó tükrök, a diffúzor, az elülső és a hátsó kötény vagy a hátsó szárny – nemcsak tökéletesen illenek a karosszériához, hanem remekül hangsúlyozzák a német Gran Turismo sportos karakterét. A látványt az egyedülálló minőségű kétszínű – Riviéra kék kiemelésekkel tarkított - fényezés, valamint a 22 colos Formula V típusú könnyűfém felnik teszik teljessé.
techartgrandgtselective10A TECHART 2+2 BiColour belső koncepciója abszolút egyedivé varázsolja a kabint, elsősorban a pilótát, illetve a vezetési élményt helyezve a fókuszba. Mindezt a fekete és a Riviéra színek különböző mértékű kombinációjával érték el a lakberendezők: míg a vezető oldalán a tenger kékje dominál, addig az anyós oldalán csak díszítő elemként tűnik fel. A válaszvonalat a finom Alcantarával borított középkonzol jelenti, a nemes anyag kiválóan passzol az exkluzív gyapjúból és Alcantarából készülő szőnyegekhez. Különben szinte semmi sem marad érintetlen, így lehetetlen nem elveszni a részletekben.
techartgrandgtselectiveA TECHART GrandGT Selective mozgatásáról a Panamera Turbo motorja gondoskodik, ám a TECHART TECHTRONIC Powerkitnek hála, a szabványos 550 helyett 640 lóerős maximális teljesítménnyel. A GrandGT kínálat csúcsát jelentő modell nyomatékcsúcsa szintén meghaladja a gyári változatot, pontosan 900 Nm-rel gazdálkodhat a sofőr. Nem csoda hát, hogy a leonbergi újdonság 3,4 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, végsebessége pedig 306 km/h. S ezzel még nincs vége, a TECHART hamarosan újabb premierre készül...

Pin It