LUMMA CLR 5S - SQ5 kicsit másképp

A LUMMA Design által megálmodott CLR 5S építőkészlet nem rejti véka alá a nagyteljesítményű ingolstadti szabadidő-autó, az SQ5 brutális teljesítményét.

LUMMASQ5bAz Audi SQ5 gépházteteje alatt – gyárilag - egy turbófeltöltéses, hathengeres erőmű „rejtőzik”, melynek maximális csúcsteljesítménye 354 lóerő csúcsnyomatéka pedig 500 Nm. Ennek megfelelően a négykarikás gépszörny mindössze 5,4 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, s simán megfutja a 250 km/h-t. Ehhez képest a megjelenése már-már túlságosan polgári – legalábbis a LUMMA Degign szerint.
LUMMASQ5fÍgy a német tuningcég elsősorban az autó külsejét alakította át, szinte nem maradt változatlan karosszériaelem, kezdve az első spoilertől át, az ajtókon és a kerekeken keresztül, egészen a diffúzorba ágyazott kipufogóvégekig bezárólag. Az alkatrészek minősége természetesen a legmagasabb igényeket is kielégíti, s a LUMMA Design már dolgozik a TÜV-tanúsítványukon.
LUMMASQ5aVégül, de nem utolsósorban az akár 22 colos, exkluzív kialakítású felniken gördülő, sorszámozott CLR 5S-hez további optimalizálást is kínál a LUMMA: az elektronika felülvizsgálata további 50 lóerős (és 100 Nm-es) teljesítménynövekedést biztosít a pilóta számára, mely az LUMMA (elöl 35, hátul 30 milliméteres) ültető-készlet segítségével tökéletesen uralható. Utóbbi légrúgózás esetén nem elérhető az Audihoz.

Pin It