Wheelsandmore Ferrari Portofino - Több, mint négy kerék

A világ egyik legjelentősebb német tuningcége egy teljesen új átalakító programot kínál a Ferrari Portofino részére.

wheelsandmoreferrariportofino04Egy Ferrari karosszériáján nehéz bármit szépíteni, de azért a Wheelsandmore megtalálta a módját, hogy az autók tulajdonosai egyénibbé varázsolhassák az olasz paripájukat. Méghozzá a felnik révén, a gazdag ügyfelek 21 és 22 colos FORK kerekek közül választhatnak, melyeknek szinte szabadon konfigurálható a színe és a dizájnja, ezáltal pedig tökéletesen az ízlésükhöz alakíthatják azokat.
wheelsandmoreferrariportofino01A Portofino 3,9 literes V8-as motorja már gyárilag is 600 lóerős, ám a Wheelsandmore egy könnyen telepíthető Tec-Tronic teljesítményszabályozó egységgel további 80 lóerőt és 110 Nm-t présel ki belőle, így már 680 lóerő és 870 Nm áll a pilóta rendelkezésére. A gyorsulási adatokat nem árulja el a tuningcég, ám az autó végsebessége körülbelül 10 km/h-val nőtt.
wheelsandmoreferrariportofino03Végül, de nem utolsósorban a 330 km/h-val is száguldani képes nyitott sportkocsi egy távvezérlővel szabályozható kipufogórendszert is kapott. Erre azért volt szükség, mert a Wheelsandmore fejlesztői úgy gondolták, hogy a gyári modell kifejezetten visszafogottan szól. Az új rendszer ezen segít. Az átalakító-készlet árai a tuningcég honlapján elérhetők.
wheelsandmoreferrariportofino

Pin It