TECHART Porsche Macan Sport - Kompromisszumok nélkül

A Porsche Macan egy igazi univerzális masina: éppúgy ideális társ a szabadidős tevékenységekhez, ahogy a mindennapi használtra is tökéletesen alkalmas, ráadásul mindezt sportosan, fiatalosan „csinálja”. Talán egyedül egy kis szenvedély, egy kis finesz hiányzik belőle... Ám a TECHART azt is megadja a tulajdonosoknak!

techartmacansportplusA német tuningcég két „egymásra épülő” – Sport és Sport+ - csomagot kínál a Porsche Macan különböző (S, GTS és Turbo) változataihoz, melyek remekül kihangsúlyozzák a szabadidő-autó dinamikus karakterét és felerősítik az általa nyújtott vezetési élményt.
techartmacansport08A TECHART név egyet jelent az egyéniség iránti elkötelezettséggel, nem csoda, hogy már a Sport csomag is erőteljes és lenyűgöző megjelenést biztosít a Macan számára. Így például a kiszélesített sárvédők és a TECHART Formula IV kerekek látványa már előre jelzi, hogy ez a Porsche csak úgy falja a kanyarokat, miközben a minőségi stíluselemek – többek között a házon belül készült, szénszálas borítású tükörhéjak és tető- és csomagtér-spoiler – harmonikusan illeszkednek a karosszériához.
techartmacansportplus02A Sport+ csomag további szénszállal burkolt elemet is tartalmaz, az első spoiler még sportosabbnak mutatja a zuffenhauseni SUV-t. Ennek megfelelően a sokkal jobb vezetési élményt is nyújt, a TECHTRONIC Power Kit-nek hála. A TECHART teljesítménykészlete mindegyik modellhez rendelkezésre áll, s a „Sport” kipufogórendszerrel párosítva jóval mélyebb, öblösebb hangzással örvendezteti meg a pilótát.
techartmacansport07Eközben a TECHART „lakberendezői” lehetővé teszik, hogy a tulajok maguk döntsék el, hogy miként kívánják megváltoztatni a kabint, de a TECHART sportkormány alap. A kisebb – 360 milliméteres - átmérőjű volán mellé számtalan extra társulhat: saját logóval díszített küszöbvédők, egyedi szőnyegek, szénszálas vagy lakozott kiegészítők és nem utolsósorban finom bőrkárpitok. További információk a TECHART honlapján érhetők el.

Pin It