Pogea-Racing Maserati GranCabrio Ínyenceknek

A Pogea Racing egy egészen „fogunkra való” mesterművet alkotott meg a Maserati GranCabrio, illetve GranTurismo alapjaira.

pogearacingmaseratigrancabrio01Jó, a Maserati GranTurismo/GranCabrio esetében alapra rendben volt a „recept”. Ám a friedrichshafeni mesteremberek egy kis kreativitással, némi egyéni vonással és finesszel megfűszerezve remekül keverték „újra” a kifinomult összetevőket, akárcsak egy díjnyertes séf. Nem először egyébként, a Pogea Racing az olasz sportkocsik szakértője.
Első lépésként egy új futómű alkalmazásával 40 milliméterrel lejjebb engedték a karosszériát, az alacsonyabb tömegközéppont aztán nemcsak a látványnak, hanem a menettulajdonságoknak is jót tett. A kerékíveket teljesen kitöltő, 21 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsák jól hangsúlyozzák a Maserati sportosságát, ugyanakkor különleges alumínium ötvözetüknek hála, nagyban hozzájárulnak a súlycsökkentéshez, teherbírásuk pedig első osztályú. A rajtuk feszülő, elöl hátul eltérő méretű Michelin Pilot Sport 4S abroncsok szintén hozzájárulnak az autó remek viselkedéséhez, illetve a nagyszerű fékezési teljesítményhez.
pogearacingmaseratigrancabrio06Mindemellett a Pogea Racing felfrissítette a motorvezérlést, valamint egy új sportlégszűrővel „fokozta” a GranTurismo és GranCabrio orgánumát, az átalakítások után a 4,7 literes V8-as erőforrás 477 lóerőt és 533 Nm-t mozgósít. Különösen az alacsonyabb fordulatszám-tartományban vált élénkebbé az olasz masina, de a csúcssebessége is egészen imponáló: 305 km/h.
Természetesen a páros utastere sem marad érintetlen, de a belsőt az ügyfelek abszolút egyedi igényei szerint szabja át a Pogea Racing. Többek között szénszálas kiegészítők és többféle teljes bőrkárpitozás közül válogathatnak a tulajdonosok, de gyakorlatilag nincs határ... További információk a Pogea Racing honlapján találhatók az újdonságról.