TECHART GrandGT E-Hybrid - „Dupla szívvel”

A TECHART a 2018-as Esseni Autókiállításon mutatja be a közönségnek a Porsche E-Hybrid modellekhez kifejlesztett teljesítménynövelő készletét – egy látványos GrandGT formájában.

techartpanameraehybrid01A TECHART a Porsche Panamera Turbo S E-Hybridhez dolgozta ki az új TECHART TECHTRONIC teljesítménynövelő készletet, mely 680-ról 770 lóerőre növeli az autó maximális, kombinált teljesítményét, miközben a csúcsnyomaték 850-ről 980 Nm-re ugrik. Ennek megfelelően a gép gyorsulása brutális, mindössze 3,2 másodperc alatt katapultál 0-ról 100 km/h-ra, s akár 316 km/h-val is képes repeszteni. Az intenzív fejlesztési és tesztelés folyamatnak hála, a teljesítménynövelő kúra még optimálisabb kölcsönhatást biztosít a villany és a V8-as benzinmotor között. A szelepvezérelt, négy titán végcsövön muzsikáló TECHART kipufogórendszerrel pedig még mélyebb, még erőteljesebb orgánummal örvendezteti meg a pilótát az autó.

Nem mellékesen a TECHART igen látványos külsőbe csomagolta a hibrid hajtásláncot, a GrandGT megjelenése ezúttal is felejthetetlen. Jellegzetesen széles frontrész, kiszélesített kerékívek, markáns szoknyák, valamint a versenypályák világát idéző diffúzorral és függőleges légbeömlőkkel megvadított far jelzi a közlekedés többi résztvevőjének, hogy egy igazi nagyvad közeledik, vagy éppen távolodik. A TECHART Porschénak is különleges. Az „i-re” a 22 colos, zöldre fényezett Formula V felnik teszik fel a pontot.
techartpanameraehybrid06A GrandGT utastere is tökéletes összhangban van az autó külső stílusával és küldetésével, például az üléskárpitokban olyan színes szálak futnak végig, mint a karosszérián, az ergonómikus sportkormány üzemmód-választóján pedig visszaköszön a könnyűfém keréktárcsák vad színe. Természetesen az átalakítások ellenére a vásárlók maradéktalanul élvezhetik a GrandGT örömeit, mivel TECHART PROTECT garancia vonatkozik minden egyes autóra.