Mansory Bentley Continental GTC V8 - Több, mint üzlet

A Mansory minden egyes alkotását áthatja a különleges és egyedi részletek iránt szeretet, melynek eredményeként rendkívüli autók születnek. Nem csoda, hogy az átdolgozott Bentley Continental GTC V8 láttán is hevesebben ver az autórajongók szíve.

mansorybentleygtcv8 2020cA Mansory márkanév szinte összeforr a Formula 1 és az űrutazás kedvenc anyagával, a karbonnal. Ráadásul a neves tuningcég saját maga állítja elő a szükséges szénszálas alkatrészeket, nem támaszkodik külső beszállítókra vagy partnerekre. A kimagasló színvonalú kiegészítők, melyekből ezúttal a motorháztetőre, az első sárvédőkre, az oldalsó szoknyákra, valamint a kocsi fenekére is jutott, jelentős javulást eredményeznek aerodinamika terén, ráadásul a nem mindennapi látványhoz is hozzájárulnak.
mansorybentleygtcv8 2020gA fokozott aerodinamikai hatékonyság mellé ezúttal is jelentős teljesítménynövelés társul, a Mansory a mérnöki gárdájának minden tudását beleadta a motor finomításába. Ennek köszönhetően a módosított ECU egység mellett egy nagyteljesítményű kipufogórendszert is illesztettek az ikerturbós V8-ashoz, s ezek a változások észrevehetően javítják a Bentley Continental GT Cabriolet gyorsulását és rugalmasságát. Naná, hiszen az erőmű maximális teljesítménye 640 lóerőre, a csúcsnyomatéka 890 Nm-re nőtt, így a luxuskabrió 3,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra.
mansorybentleygtcv8 2020aMind vizuális, mind technikai szempontból tökéletesen illenek a Bentley-hez az elöl 10x22-es, hátul 12x22-es „BY5” kovácsolt felnik, opcióként azonban „F23” kivitelű, ugyancsak kovácsolt kerekek is kerülhetnek az autó alá.
mansorybentleygtcv8 2020eTermészetesen a Mansory a belső teret sem kímélte, többek között zöld, gyémánt-mintázatú „króm-oxit” bőrrel burkolta az üléseket, valamint a műszerfal és a középkonzol bizonyos részeit. A különleges megjelenésű Mansory Bentley Continental GTC V8 akár 330 km/h-val is képes repeszteni.