McLaren Verdant Theme GT by MSO - Mestermunka

Az innovatív anyagok és színek felhasználásával készített McLaren Verdant Theme GT koncepció a személyre szabási lehetőségek új szintjét mutatja be.

mclarenverdanttheegtbymsoAz MSO Verdant Theme GT különleges fényezése a zöldellő tájak és a friss horizont világát idézik elénk, a három tónusú szatén festés lenyűgöző hatást kelt. Az autó karosszériáját három különböző – Horsell Green, Arbor és Steppe Green - zöld árnyalat fedi, melyek között teljesen fokozatmentes az átmenet. Az i-re a pontot az oldalsó szoknyákon és első splitteren végigfutó, kézzel festett Napier zöld csík teszi fel. A kifejezetten ehhez az autóhoz fejlesztett színek tökéletes kidolgozásához mintegy 430 munkaórára volt szükség, ám a látvány minden pénzt megér.
mclarenverdanttheegtbymso01Az utastérben tovább folytatódik a színorgia, a Dark Green (zöld), a Jet Black (fekete) és a Laurel Green bőr erős kontrasztot alkot a szénszürke kasmír kárpitozással. Ez a kényelmesen puha luxusanyag burkolja a kardánalagutat, az ajtóbetéteket, a műszerfal alsó részét, a napellenzőket, a fejtámlákat, sőt az ülések háttámláját is. Az MSO most először alkalmazta a kasmírt, de mivel meglehetősen ritka, ezért a legexkluzívabb opciók közé fog tartozni. A hímzett vagy lézerrel gravírozott logók tovább fokozzák a GT egyediségét.
mclarenverdanttheegtbymso07A McLaren MSO részlege a duplaturbós V8-as motort és a futóművet is békén hagyta, mivel mindkettő úgy kerül ki a gyárból, hogy azok a szuper-sportkocsik és a Gran Turismók ideális kombinációját nyújtsák. Egyébként a 620 lóerős GT 3,2 másodperc alatt gyorsul 0-ról 62 mph-ra. Mindezek után meglepő, hogy a karcsú és elegáns, valamint könnyű építésű McLaren GT akár 570 liternyi poggyászt is képes cipelni... Az opciók között pedig olyan érdekes csemegék is szerepelnek, mint az elektrokróm üvegtető. Az MSO Verdant Theme GT innovációi a McLaren teljes kínálatában elérhetőek lesznek. Érdemes tehát körülnézni...