delta4x4 Volkswagen T6 & T6.1 Vadkempingező

A delta4x4 és a Seikel olyan vadkempingezőt farag a Volkswagen T6-ból és T6.1-ből, melyek előtt nincs akadály.

delta4x4volkswagenT6A Bulli különböző nemzedékei hegyeket másztak, átkeltek a sivatagokon, gazdájukhoz hűen járták a nagyvilágot. Így a Volkswagen buszai mára sokak számára a szabadság, a függetlenség és a kaland négykerekű megtestesítői lettek. A legújabb modellsorozat sem marad el az elődeitől, különösen a California kivitel felel meg a kalandvágyó, a nomád életmódot sem megvető emberek igényeinek. Ugyanakkor a hagyományos Volkswagen kisbuszok képességei korlátozottak, ha a tulajdonosuk el szeretné hagyni a járt utakat, erre kínál megoldást a delta4x4 terepspecialista tuningcég új Offroad csomagja. Utóbbival olyan helyekre is eljuthat a Bullia, ahová különben egyetlen más táborozó sem.
delta4x4volkswagenT61cEz leginkább a Bilstein lengéscsillapítókkal összehangolt Seikel emelőkészletnek köszönhető, ami 30 milliméterrel emeli feljebb a Volkswagent. Ehhez jönnek még a robusztus Classic B alumínium felniken feszülő 255/55 R18-as terepjáró gumiabroncsok, így már 6 centiméterrel nagyobb a Bulli szabad hasmagassága. A könnyűfém keréktárcsa egyébként karimás zárógyűrű védi a sérülésektől, miközben a motort, a váltót, a differenciálművet és az üzemanyagtartályt a Seikel alsó burkolata óvja a nem kívánatos hatásoktól.
delta4x4volkswagenT6cMindemellett a VW kisbusz az orrára is kapott egy – minden európai országban közúti forgalomba engedélyezett - kengururácsot, valamint nagy intenzitású LED-es kiegészítő reflektorokat a japán rally-specialista PIAA-től. Végül, de nem utolsósorban a spéci sportkipufogó is hozzájárul a látványos és hangos összképhez. A delta4x4 egyébként nemcsak a California és összkerék-hajtású kiviteleket építi át, hanem bármelyik T6 és T6.1 modellt.