LUMMA CLR G770 R Az országút királya

A CLR G770 R megkoronázza a LUMMA Design Mercedes G-osztály programját.

LummaDesignCLRG770R02Aki egyedivé szeretné varázsolni a G Mercedesét, feltétlenül keresse meg a dél-németországi Winterligenben található Lumma Design GmbH-t, melynek tulajdonosa, Horst Lumma nemcsak az exkluzív autók egyik úttörő tuningolója, hanem az összkerék-hajtású járművek finomításának nagymestere. A CLR G770 R a G-osztály számára kifejlesztett program egyértelmű megkoronázása.
LummaDesignCLRG770R15A LUMMA CLR G770 R még a korábbi csúcsmodellhez, a G770-hez épest is számos technikai és vizuális újdonságot kínál, a házon belüli dizájner szinte teljesen átalakította a csillagos terepjáró orrát, így például az első lökhárítót, illetve spoilert. A változásoknak köszönhetően a CLR G770 R kifejezette férfias, mi több agresszív látvány, amihez a 24 colos, sötét kivitelű könnyűfém felnik is hozzájárulnak. A karosszéria-kiegészítők nagy többsége PUR-RIM műanyagbók, illetve szénszálas anyagból készül, előbbiek ragasztás nélkül közvetlenül a géphez csavarozhatók, könnyen felszerelhetők. Mindemellett a LUMMA Design kifejezetten intenzív hangzású sportkipufogó-rendszert illesztett a G-osztályhoz, mely akár 6 – oldalanként 3-3 - csövön keresztül kürtöli a világgá a V8-as Biturbo motor erejét.

A G-osztály átalakítása az utastérben is folytatódhat, a belsőépítészek mindent a tulajdonos igényeire alakítanak. Természetesen kizárólag a legjobb minőségű anyagokat – bőrt és karbont – használják a munkájuk során. A CLR G770 R-hoz kapható alapkészlet ára 12.700 eurótól indul. A határ a csillagos ég, illetve a megrendelő pénztárcájának vastagsága.