Irmscher Opel Mokka 2020 - Jól áll neki a tunng

Az Irmscher máris bemutatta az új Mokkához kínált tuningprogramját, melyet szorosan az Opellel együttműködésben fejlesztett, így az tökéletesen illeszkedik a karosszériához és a stílushoz.

irmscheropelmokka2020bTöbb mint 50 éves fennállása alatt az Irmscher 500.000-nél is több autót, jellemzően Opelt alakított ét a műhelyében a vásárlók legnagyobb örömére. Az új Mokka sem kerülhette el a sorsát, a tuningcsapat rutinosan fogott neki a szabadidő-autó testreszabásának. A mélyre húzott, feltűnő első spoiler harmonikus egységet alkot az Opel új arculatát meghatározó stíluselemével, a Vizorral, egyúttal határozottan dinamikusabbá varázsolja a villámos SUV-ot. Ehhez persze a szintén „zökkenőmentesen” illeszkedő oldalsó szoknyák és jellegzetes hátsó diffúzor is hozzájárul, a finoman felfelé nyúló tetőspoilerrel egyetemben.
irmscheropelmokka2020cAz összképet az Irmscher felnik új generációjához tartozó 7,5x15 col méretű „Cosmo Star” könnyűfém kerekek teszik teljessé, melyek kétféle (gyémántcsiszolt felületű vagy fekete színű) kivitelben is elérhetők. A rajtuk feszülő 225/45/19 colos gumiabroncsokkal együtt mintegy 30 milliméterrel süllyesztik le a Mokka karosszériáját, ezzel fokozva az Opel sportos vezethetőségét.
irmscheropelmokka2020csA belső térben ugyancsak látványos módosításokat végeztek a tuningmesterek, többek között teljes Irmscher bőrkárpitozást, kiváló minőségű velúr szőnyegeket és egyedi küszöböket is kínál a neves vállalat. A piaci bevezetésekor egy speciális, korlátozottan elérhető modellt is bemutat a remshaldeni székhelyű Irmscher, „i Line” márkanév alatt.


irmscheropelmokka2020d