Toyoghini GT86 Viccnek jó!

Egy torontói kereskedés egészen különleges GT 86-ot kínál eladásra: bár egyértelműen Toyota génekkel bír, mégis le akarja tagadni származását.

toyoghinigt86

Nehéz megérteni azt az embert, aki a képeken látható Toyota GT 86-ost átalakította. Valószínűleg ő is tisztában volt vele, hogy attól még senki sem fogja méregdrága Lamborghininek nézni az ismert formájú, elérhető árú japán kupéját, hogy a Toyota-emblémákat Lamborghini jelvényekre cseréli rajta, és, hogy az eredetileg fekete autót mustársárga-metál fóliával vonja be. Azért ne legyünk igazságtalanok vele, mert a gyári kipufogót is alacsony ellenállású Invidia sportkipufogóra, a 17 colos gyári alufelniket 18 colos, fekete aftermarket darabokra cserélte, és beépített egy nagyteljesítményű Punch audiorendszert is, termetes mélyládával a csomagtartóban.

toyoghinigt86d

A lakótelepi stílus a sötétített hátsó lámpákkal, a műanyag szemöldököt viselő fényszórókkal, és a gördeszka-ugratónak is beillő, utólag vásárolt hátsó szárnnyal válik teljessé. Szerencsére a belső tér nagyjából megúszta a módosításokat, csak a használat nyomai láthatóak rajta, a kocsi ugyanis már 60 ezer kilométert futott.

toyoghinigt86h

Tuningmentes a kétliteres, szívó boxermotor is, amely - amerikai kivitel lévén - 205 lóerőt és 211 Nm-t képes a hátsó kerekekre küldeni. Aki felnyitja a géptetőt, annak azonnal szemet szúrhat a pirosra festett motor, viszont csak egyetlen nem gyári alkatrészt láthat, az akkumulátorhoz csatlakoztatott kábelt, amely valószínűleg a mélynyomót látja el árammal.

toyoghinigt86c

26.500 kanadai dollárt, azaz 6,35 millió forintot kérnek a tulajdonos által csak Toyoghini-nek nevezett autóért, a kereskedő a hirdetés leírásában őszintén bevallja, hogy a portékája valójában nem Lamborghini, mintha nem lenne bárki számára egyértelmű ez a tény.

Pin It