SPACETOURER THE CITROËNIST Kalandor

A Genfben debütáló SpaceTourer The Citroënist tanulmány egy karakteres modern furgon, mely két ember számára biztosít mozgó élet- és munkateret, valamint folyamatos kapcsolattartási és korlátlan kikapcsolódási lehetőséget.

spacetourerthecitroenist04A Citroën 2018-ban is stabilan a második helyen áll az európai lakóautó-piacon, ami azt jelenti, hogy a szegmensben 10 százalékos piaci részesedéssel bír. Eközben négy éve folyamatosan a legnagyobb növekedéssel büszkélkedhet a márka, a forgalomba helyezett gépjárművek száma több mint 71%-kal nőtt. A siker egyik kulcsszereplője a karosszéria-átalakításra különösen alkalmas SpaceTourer.

A Genfi Autószalonon bemutatkozó SpaceTourer The Citroënist tanulmány is a francia márka százéves hagyományát folytatja, arra törekedve, hogy a szabad közlekedés és az utazás nyújtotta kikapcsolódás és kaland minél szélesebb rétegek számára legyen elérhető. Vagyis a karakteres, modern furgont a szabadság vágya ihlette, s két ember számára kínál kényelmes mozgó élet- és munkateret, valamint folyamatos kapcsolattartási és korlátlan kikapcsolódási lehetőséget. Sőt, a jármű az exkluzív „Rider The Citroënist by Martone” kerékpárral kiegészülve még nagyobb mobilitást garantál. A Martone céggel közösen fejlesztett biciklin a tanulmányautó stílusjegyei köszönnek vissza, s természetesen online is megvásárolható lesz majd a lifestyle.citroen.com/ oldalon.
spacetourerthecitroenist17A SpaceTourer alapjain nyugvó egyedi lakóautó-tanulmány belsejének kialakítása a Campster forgalmazásáért felelős Pössl cég közreműködésével történt. A kerékpártároló és a kétszemélyes élettér mellett pedig egy internetkapcsolattal rendelkező irodát is magában foglal. Premier Genfben, március 5-én.