Toyota Corolla - Két új változat

A 2019-es Genfi Autószalonon mutatkoznak be a Toyota Corolla új változatai, a GR Sport és a Trek kivitelek is.

toyotacorollagrsport01Hamarosan megérkezik a magyarországi márkakereskedésekbe a Toyota Corolla legújabb generációja, háromféle karosszériaváltozatban (ötajtós, kombi és szedán), illetve két eltérő teljesítményű hibrid elektromos hajtással. Ám a japán márka nem ül a babérjain: a 2019-es Genfi Autószalonon debütál két további variáns: a Corolla GR SPORT és a Corolla TREK kivitel.
toyotacorollagrsportA Corolla GR SPORT a márka európai GR SPORT kínálatának második modellje. A Hatchback és Touring Sports karosszériával, 1,8 vagy 2,0 literes hibrid hajtással egyaránt megrendelhető autó immár a Corolla-családban is meghonosítja a GR SPORT szellemiségét, sportos dizájn-megoldásokkal célozva meg a fiatalokat és az autózás szerelmeseit. A közepes és gazdagabb felszereltségű Corollákból kialakított GR SPORT változatok egyedi stílusjegyekkel büszkélkedhetnek; ilyen például a sötét krómozású hűtőrács, a mélyebbre nyúló légterelő szoknyák, a különleges kialakítású küszöbidomok és a hátsó diffúzor. Emellett az alapfelszereltség része a spéci 18 colos könnyűfém keréktárcsa, a sötétített hátsó üvegezés, a ködfényszóró, a LED fényszóró és a kéttónusú Dinamikus Szürke is. Mindemellett a GR SPORT Corollák modellspecifikus, fekete szövet/bőrhatású kárpittal bevont sportüléseket kapnak, opcióként akár teljes bőrkárpitozással. A műszerfalat, a kormánykereket és a váltókart pedig fekete-vörös varrás díszíti. A Corolla GR SPORT várhatóan 2020 januárjától lesz kapható.
toyotacorollatrekA Touring Sports karosszériával, 1,8 vagy 2,0 literes hibrid hajtással rendelhető Corolla TREK azért született, mert az európai C-szegmensben egyre népszerűbbek a crossover-stílusú, erőteljesebb kiállású autók. A Toyota és a Trek Bicycle együttműködésével megalkotott újdonság azokat az aktív életstílusú vásárlókat célozza meg, akik autójukat gyakran használják outdoor programokhoz. Az ilyen családok számára tervezett Corolla TREK 20 mm-rel nagyobb szabad hasmagassággal készül. A közepes felszereltségi szintű Corolla Touring Sportsra épülő modell különleges, crossoveres stílusjegyekkel gazdagodik, többek közt első és hátsó alsó védőlemezekkel, egyedi 17 colos, csiszolt felületű könnyűfém keréktárcsákkal, sötétített hátsó üvegezéssel, ködfényszórókkal és LED fényszórókkal. Utasterét 7 colos infotainment-képernyő, modellspecifikus, kéttónusú üléskárpitozás és fa dekorációs betétek egészítik ki. A Trek Bicycle vállalattal megkötött megállapodás keretében a Corolla TREK lesz a Trek által szervezett Trek-Segafredo World Tour versenysorozat férfi és női csapatainak kiszolgáló járműve az európai futamokon.
toyotacorollatrek01