BRABUS Ultimate E Shadow Edition Elektromos zsebrakéta

Összesen 28 példány készül az elektromos hajtású Smart ForTwo EQ Cabrio nagyteljesítményű Brabus-kiadásából.

brabusultimateeshadowedition01Hiába Brabus, a villanymotorral hajtott Ultimate E Shadow Edition „1 of 28” kabrió nem lesz a Ferrarik és az AMG Mercedesek ellenfele. A német tuningcég mindössze 10 lóerőnyi és 20 Nm-nyi pluszt varázsol elő a Smart elektromos hajtásláncából, a 92 lóerős egység pedig 10,9 másodperc alatt gyorsítja 0-ról 100 km/h-ra az autót, végsebessége pedig 130 km/h. De egy kabrió esetében úgysem a gyorsulás vagy a maximális tempó a lényeg, sokkal inkább a látvány...
brabusultimateeshadowedition05Márpedig a négyféle üzemmódot kínáló apróság ugyancsak mutatós a Brabus kiegészítőinek hála, ráadásul a sárvédő-szélesítések, az első-hátsó spoiler és a diffúzor a szélcsatornában nyerték el a végső formájukat – a maximális hatékonyság érdekében. Jellegzetes színét a Brabus 500 Shadow OPS Limited Edition hajótól örökölte, miközben a felfüggesztést alaposan átalakították, hogy passzoljon a szélesebb nyomtávhoz és az új 18 colos kerekekhez.
brabusultimateeshadowedition03Az Eco üzemmódban 125 kilométeres maximális hatótávra képes Ultimate E Shadow Edition utasterében szintén visszaköszönnek a „csodacsónak” árnyalatai, ugyanolyan finom vörös bőr burkolja a kabin egyes elemeit, mint a hajó üléseit és nyugágyait. A jól felszerelt, kétszemélyes kabin műszerfalán pedig számozott plakett hirdeti az autó különlegességét. Premier Genfben!