FIAT concept Centoventi Megfizethető, de menő

 A FIAT 120 éves évfordulóján leleplezett concept Centoventi mindenki számára elérhető közelségbe hozza a villanyautózást, ám ezúttal az olcsó húsnak nem híg a leve.

fiatconceptcentoventi03A 2019-es Genfi Autószalonon leleplezett FIAT Concept Centoventi tökéletesen megtestesíti az olasz márka elképzeléseit az elektromos mobilitásról, egy úgynevezett „demokratikus jövőkép”. Ami körülbelül azt jelenti, hogy mindenki számára elérhetővé teszi a villanyautóval való közlekedést, vagyis megfizethető, mégis igazán menő.
fiatconceptcentoventi05A FIAT Concept Centoventi ugyanis egy „üres vászon”, mely készen áll arra, hogy minden nap, bármely időpontban, az életünk bármely szakaszában illeszkedjen az igényeinkhez és az ízlésünkhöz. Gyakorlatilag egyfajta kivitelben készül, amit azonban a Mopar különböző kiegészítőivel – 4 tetővel, 4 lökhárítóval és 4 külső burkolattal – személyre szabhatunk a 4U program keretében. DE nemcsak a jármű külseje frissíthető némi fantáziával, hanem a hatótávja is. Alapvetően az autó egy 100 kilométeres hatótávú akkumulátorral rendelkezik, azonban ha több kilométerre van szükségünk, akkor további három akku vásárolható vagy bérelhető hozzá. S így már akár 500 km is megtehető egyetlen töltéssel. További részletek hamarosan...