Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Final Edition Gyűjtői darab

by Mészáros Gergely

Különösen gazdagon felszerelt, exkluzív modellváltozattal búcsúztatja a W/S 213-as nagyteljesítményű sorozatot a Mercedes-AMG: a 612 lóerős, 4.0 literes, biturbó V8-as motorral hajtott E63 S 4MATIC+ Final Edition a teljesítmény és a luxus igazán egyedi kombinációját nyújtja.

mercedesamge63s4maticfinaledition2022aA Final Edition kizárólag matt grafitszürke magno fényezéssel lesz elérhető, páratlan státuszát a 20 colos, magasfényű fekete színű, keresztküllős, kovácsolt alumínium AMG könnyűfém keréktárcsák, valamint a C-oszlopon található AMG embléma is hangsúlyozzák. Ehhez jön még az AMG Night csomag, melynek hála, számos külső elem magasfényű fekete színben pompázik: az AMG első lökhárító légterelőajka, az AMG oldalsó küszöbök betétjei, az első légterelők betétjei, az ablakkeretek, a külső visszapillantó tükrök háza és az AMG hátsó lökhárító betétje is. Emellett a csomag magában foglalja a sötétített hátsó ablaküvegeket is. Mindehhez kiválóan passzol a négy trapéz alakú, fekete színű kipufogóvég. A Karbon csomag I és II pedig opcionálisan fokozhatja tovább a modell exkluzív megjelenését. Végül, de nem utolsósorban a hangulatvilágítás kívül az AMG márka logóját vetíti ki az úttestre az ajtók nyitásakor.
mercedesamge63s4maticfinaledition2022fA kivételes karakter belül is azonnal észlelhető. Az AMG Performance High-End üléscsomag minden igényt kiszolgál. Az AMG Performance ülések kiváló oldaltartást biztosítanak - dinamikus kanyarodások esetén is, mindezt esztétikummal és kimagasló kényelemmel kombinálva. A sárga kontrasztvarrású titánszürke-gyöngy és fekete AMG nappabőr kárpitozás pedig a sportos atmoszférát erősíti. A fekete nappabőr/DINAMICA mikroszálas AMG Performance kormánykerék tökéletes fogást biztosít a precíz irányításhoz. Sárga kontrasztvarrása tökéletes összhangban áll az ülések kárpitozásával. Az ergonómiailag tökéletesen elhelyezett érintőpanelek könnyű működtetést biztosítanak. A széria AMG kormánykerékgombok a különböző menetdinamikai funkciók és üzemmódok gyors elérését teszik lehetővé.
mercedesamge63s4maticfinaledition2022dzsAz AMG karbon díszítőelemek a motorsportok világát hozzák el a Final Edition belső terébe. A középkonzolon található az "AMG FINAL EDITION" plakett, az "1 of 999" megjelöléssel, amely a limitált széria példányszámára utal. A fekete AMG szálcsiszolt ajtóküszöbre exkluzív, sárga színű megvilágítással ellátott AMG felirat került, amely ünneppé teszi a beszállást. A robusztus rozsdamentes acél panelek nem csak gyönyörűek, de a küszöböt is védik a be- és kiszállásnál.
mercedesamge63s4maticfinaledition2022dAz értékes, gyűjtői autót segíti megvédeni az egyedi AMG belső autótakaró, amely a jármű színéhez illeszkedő "AMG E 63 S FINAL EDITION" felirattal készült el.

Pin It