KIA ProCeed 2018 Igazi kuriózum

by Mészáros Gergely

Az új Kia ProCeed az utazóautók tágasságát és sokoldalúságát ötvözi látványos formatervvel, egy ötajtós shooting brake karosszériájában. 

kiaproceed2018dzA nagyközönség először a Párizsi Autószalonon találkozhat az új KIA ProCeeddel, melyet Emilio Herrera, a KIA Motors Europe ügyvezető igazgatója így mutatott be: “A ProCeed olyan autó, amely megtestesíti mindazt, amit ma a Kia jelent: a forma, a tágas utastér és a sokoldalúság páratlan kombinációját, ami egyedülálló jelenség a kompakt családi autók szegmensében.”
kiaproceed2018cAkárcsak a második generációs háromajtós kupé - a Kia pro_cee’d - esetében, az új ProCeed tervezése és fejlesztése is Európában zajlott. Merész formatervének és mérnöki megoldásainak köszönhetően a Kia ProCeed az új Ceed-család legsportosabb tagja, ezért kizárólag GT Line, valamint nagyteljesítményű GT kivitelben lesz elérhető.
kiaproceed2018gA ProCeed gyártása novemberben indul, a kizárólag európai értékesítés kezdete 2019 első negyedéve. A Kia minőségi ígérete szerint, a márka egyedülálló 7 éves vagy 150,000 km-es garanciája most is érvényes. Részletesebb bemutató a hétvégén várható.

Pin It