Dacia Dokker, Lodgy - Felzárkóztak

2016 vége, 2017 eleje a Dacia választékának megújulásáról szólt. Az új külsővel és belsővel felvértezett Sandero, a Logan és a Logan MCV már Párizsban bemutatkozott a nagyközönségnek, s most végre a Dokker, a Dokker Van és a Lodgy is csatlakozott a „testvéreihez”. 

daciadokkerstepway2017Mindhárom Dacia modell új, króm hűtőrácsot kap, s ezáltal még robusztusabb, modernebb hatást keltenek. Emellett a Stepway verziók már Flexwheel könnyűfém felniken gurulnak, a választék többi tagjához pedig új, 16 colos Altica alufelnit is választhatnak a vásárlók. További újdonság, hogy a Lodgy csomagtérajtaja króm betéttel gazdagodott, a Dokker és a Dokker Van meg tolatókamerával is elérhető, ezzel könnyítve meg a manőverezést.
dacialodgystepway2017cA belső térben a magasabb felszereltségekből már jól ismert elemek fogadják az utasokat: például szaténfényű króm díszítés a kormányon, a középkonzolon és a légbeömlőkön, valamint impulzív elektromos ablakemelő a vezető oldalán. A műszerfal az eddigi kéttónusú színvilág helyett sötét karbon-színű lett, és új, divatosabb kárpitozással is rendelhetők a Daciák. Az új Lodgy és Dokker Stepway modellek esetén pedig a Sandero Stepwaytől megörökölt 3D szövésű anyag borítja az üléseket. Feltétlen említést érdemel még, hogy az új Lodgy és Dokker első ülésének támláin kis repülőgép-asztalka található, az anyósüléshez pedig kis rakodó-háló jár. A motorkínálat egyelőre változatlan maradt.
dacialodgystepway2017