Škoda - Tanulj korizni a Škodával

A Magyar Hoki Napján kicsik és nagyon kicsik, profik és amatőrök mutatják be korcsolyázási, korongvezetési, lövési és védési tudományukat, de a csapatjáték fortélyaiba is bevezetik azt, aki kilátogat január 21-én a városligeti jégre.

magyarhokinapjaA Magyar Hoki Napján reggeltől sötétedésig a Műjégpálya teljes területe a jégkorongé, a hokizni vágyó gyerekeké és a sportágat szerető szülőké. Sok-sok csapatot és több száz 5-10 éves hokist várnak a szervezők. A kapuk azonban nem csupán azok számára lesznek nyitva, akik már ismerik ennek a csodás sportnak az örömeit, hiszen a Gyerehokizni.hu-bázison, a Vajdahunyadvár felőli oldalon az abszolút kezdők is belekóstolhatnak a hoki világába.
Az se maradjon otthon, aki még nem tud korcsolyázni, hisz ez a nap pont erre alkalmas, hozzáértő edzők segítségével néhány óra alatt bárki megtanulhat a jégen siklani. Jöhetnek a gyerekek korcsolyával vagy anélkül, a jég mindenkit vár, korcsolyacipőt kölcsönözni is lehet. Aki már konyít a hokihoz, a Magyar Jégkorong Szövetség edzőinek a segítségével még jobb lehet, aki pedig hosszabb távon szeretne összekapcsolódni ezzel a remek sportággal, azt a „Gyere hokizni” program várja, ahol a gyerekeknek csapatot és megfelelő edzéstervet, sőt felszerelést is szereznek.
A jégkorongsport legnagyobb támogatójaként a ŠKODA Magyarország ügyességi játékokkal - mert a ŠKODA minden modellje simply clever megoldásokban bővelkedik - is készül a nagy napra. A jelenlévőket számos program szórakoztatja majd a hokin kívül is, lesz bluebox fotózás, hoki múzeum kvíz, felszereléses felöltöztető játék, korongtorony-építés, lőpados kapura lövés, asztali hoki. A hideg ellen ajánlott jól felöltözni és sokat mozogni, a szervezők forró teával gondoskodnak a megfelelő folyadék-utánpótlásról.