FIAT Tipo SW - Megérkezett Magyarországra

Harmadik karosszériaváltozata érkezésével, teljessé vált a Fiat Tipo modellcsaládja. A Tipo Kombi már rendelhető a magyar márkakereskedésekben.

fiattiposw02A legjobb vétel lehetőségét keresők, 2017 januárjától megtalálják a Tipo harmadik, eddig hiányzó kombi változatát is a Fiat magyarországi márkakereskedőinél. A kombi megjelenésével teljessé vált a Tipo modellcsaládja, amely kiegyensúlyozott ár-tartalom-minőség arányt, a funkcionalitás és a sokoldalúság terén ennél is többet nyújt.
fiattiposw01Kategóriája egyik legtágasabb, 550 literes csomagterével, a Tipo kombi autója jó választás. De, hogy valóban a legjobb vétel legyen, a konfigurálható „Magic Cargo” csomagtér-elemek beépítésével a Fiat garantálja a praktikus és rugalmas használhatóságot is. A csomagtartó padlója két szinten helyezhető el, ezáltal szabályozható a raktér magassága.
fiattiposwFontos szerepet kaptak a fejlesztés során az Euro6-os besorolású motorok. A Tipo család mindhárom tagja az európai piacra tervezett három, eltérő teljesítményű benzines és két dízel motorváltozattal rendelhető. Az új Tipo kombi benzines kivitelben már 4 405 000 forinttól elérhető és rendelhető a Fiat márkakereskedésekben. Hamarosan részletesebben is bemutatjuk!