Nissan Navara Trek-1° - Exkluzív

A Nissan Brüsszelben mutatta be a Navara különleges Trek-1° kiadását, mely az eredendően magas szintű alapfelszereltségen túl további extrákkal kényezteti a tulajdonosát.

nissannavaratrek1aA Navara Trek-1° a brüsszeli autókiállításon mutatkozott be a közönségnek. A pick-up neve a Spanyolország északi részén található Navarra sivatagra utal, mely a -1°-os hosszúságon található. Az exkluzív, mindössze 500 példányban készülő Navara Trek-1° kizárólag duplafülkés kivitelben érhető el, s a legmagasabb Tekna kivitelen alapul, de az alapfelszereltsége több kívánatos extrával bővült. Így például a stílusos fekete bukókerettel, melynek felső részén két erős fényű LED spotlámpa található. De ezek közé sorolhatók a szintén fekete oldalsó díszítőcsövek a 18 colos hatküllős könnyűfém keréktárcsák és az új platófedél is. Utóbbi ellenálló műanyagból készül, s gázrugóinak köszönhetően könnyen felemelhető. Alatta pedig egy platóelválasztó és platóbélés gondoskodik a rakomány biztonságos rögzítéséről. Mindezek mellett a Navara Trek-1° kétféle látványos – gyöngyházfehér és feketemetál fényezéssel választható, az opciós listáról pedig olyan extrák rendelhetők, mint a bőr üléskárpit, fűthető első ülések vagy az elektromos napfénytető.
nissannavaratrek1bA Nissan Navara egyszerre kemény és intelligens. A dupla fülkés kivitelek luxusszintű kényelméről a többlengőkaros hátsó felfüggesztés gondoskodik, illetve olyan biztonsági technológiák is rendelkezésre állnak, mint a Vészfékezési asszisztens, a Dinamikus menetstabilizáló rendszer (VDC), a Lejtmenetvezérlő és a Visszagurulás-gátló. Továbbá alapáras a NissanConnect infotainment rendszer műholdas navigációval, digitális rádióval, 360 Fokos Parkolókamerával és hátsó parkolássegítő érzékelőkkel, illetve a LED-fényszórók. A hatfokozatú kézi sebességváltóhoz a 2,3 literes biturbó dízelmotor 160 illetve 190 lóerős változata választható, a hétsebességes automata sebességváltó a 190 lóerős verzióhoz rendelhető. A kapcsolható négykerék-hajtás minden változatnál alapfelszereltség. Belgiumban már megvásárolható a Navara Trek-1°, és az elkövetkező hetekben más európai piacokra is megérkezik.