Škoda Kodiaq Scout - A megállíthatatlan

Széria összkerék-hajtással, modell-specifikus karosszéria kiegészítőkkel és egyedi 19 colos könnyűfém felnikkel érkezik meg a Genfi Autószalonra a Škoda Kodiaq off-road verziója, a Scout. 

skodakodiaqscout01Ígéretéhez híven tovább bővíti a Škoda a SUV-palettáját, a Genfi Autószalonon mutatja meg a nagyközönségnek a Kodiaq off-road változatát. A 4,7 méter hosszú szabadidő-autó jellegzetes karosszéria kiegészítőket kapott, az első és hátsó alsó-védőlemezek, az ezüstszínű kerete foglalt hűtőrács, a szintén ezüstös tetősínek, valamint a 19 colos könnyűfém felnik jól hangsúlyozzák a Kodiaq Scout robusztus, erőt sugárzó egyéniségét.
skodakodiaqscoutAz utastér jól harmonizál a masszív külsővel, de leginkább a felszereltség terén kell keresni a különbségeket a hagyományos változatokhoz képest. Az Ambition felszereltségre épülő modell számtalan extrával gazdagodott, többek között alapáron jár a Scouthoz az Off-Road asszisztens, a Rough Road csomag, az első és hátsó tolatóradar, a vezetési üzemmód-választó, az automata váltó, a légkondi, a multfunkció kormánykerék, Alcantara borítású ülések, és így tovább. Emellett a vásárlók két benzines – 1.4 és 2.0 TSI - és két dízelmotor – 2.0 TDI 150 és 190 LE - közül választhatnak, természetesen mindegyikhez intelligens összkerék-hajtás is társul. Ezáltal a 194 milliméter szabad hasmagasságot, illetve 22 és 23,1 fokos terepszögeket kínáló Kodiaq Scout terepen is jól érzi magát. A cseh újdonság Genfben debütál.
skodakodiaqscout03