Porsche Taycan - Integrált Apple Music szolgáltatást kap

by Mészáros Gergely

A Porsche és az Apple Music összefogott, hogy az autóiparban elsőként teljesen integrált zenei streaming élményt alkossanak meg a kivételes Porsche Taycan-ban.

porschetaycancockpit„A Porsche és az Apple Music tökéletesen összeillenek – közös értékeket vallunk és ugyanúgy fáradhatatlanul dolgozunk felhasználóink élményeinek fokozásán, miközben a minőségi kidolgozás, a formaterv és az innováció fontos alapköveinket jelentik,” mondta Detlev von Platen, a Porsche AG eladásokért és marketingért felelős vezetője. „Zenét hallgatni vezetés közben igazán inspiráló dolog,” mondta Oliver Schusser, az Apple Music és az International Content alelnöke. „Amióta az Apple Music szolgáltatás elindult, azon dolgozunk, hogy az autóban is a lehető legjobb zenei élményt nyújtsuk ügyfeleleink számára, a Porsche pedig mindig is a csúcsot képviselte ilyen tekintetben.”

A felhasználók a Taycan következő funkcióit és előnyeit élvezhetik a Porsche és az Apple Music páratlan együttműködésének köszönhetően:

• Porsche Voice Assistant: a Porsche beszédfelismerése segítségével kérhet zenéket, albumokat, lejátszási listákat, rádióállomásokat az Apple Music-on.
• Az online rádiózás előnyeinek felfedezése az Apple Music segítségével: létrehozhatja saját egyedi rádióállomását az Apple Music-on bármilyen zeneszámból, amelyet éppen online rádiózás közben hall.
• Exkluzív lejátszási listák: a Porsche által válogatott számok meghallgatása kizárólag az Apple Music-on.
• Autón belüli adatstreaming: ingyenes hároméves belső internethozzáférés külső antennával és roaming csomaggal.
• Akár hat hónapos előfizetés: az új és jelenlegi Porsche tulajdonosok akár 6 hónapnyi ingyenes Apple Music hozzáférést kapnak.

porschetaycanA kifinomult hallású zenekedvelők számára a Taycan-ban is elérhető a Burmester High-End Surround audiorendszer Apple digitális feldolgozóegységgel, melynek köszönhetően az utazóknak páratlan zenehallgatási élményben lesz részük a stúdióminőségű zenékkel. Az Apple digitális egyége éppen úgy adja vissza a zenéket, ahogyan azt a művészek megálmodták. Emellett a Taycan az Apple CarPlay csatlakozást is támogatja. A vezető könnyedén összekötheti iPhone-ját az autóval, amely így a központi rendszerbe épülve segíthet navigálni, hívásokat intézni, üzeneteket küldeni és fogadni, valamint az Apple Music zenéit hallgatni. A vezérlés a Taycan központi kijelzőjéről vagy a Siri hangfelismerés segítségével történhet, így a vezető továbbra is a közlekedésre figyelhet.