Subaru Levorg STi Prototype 2020 A vezetés öröméért

by Mészáros Gergely

A Subaru a Tokiói Autószalonon bemutatta a Levorg STi prototípusát.

subarulevorgsti2020aA vadonatúj Levorg STi egy olyan nagyteljesítményű kombi, amely teljes mértékben „kihasználja” a Subaru legújabb technológiáit. Ugyanakkor a japán márka arra törekszik ezzel az újdonságával, hogy olyan jövőt teremtsen, amikor mindenki kedvére élvezheti a vezetést, pont úgy, ahogy akarja. Teszi mindezt egy olyan korszakban, mikor az autonóm vezetési technológiák egyre szélesebb körben elérhetők.
subarulevorgsti2020bEmellett a sajtóanyag nem sok konkrétumot árul el, mindenesetre a rövid ismertető szerint a Subaru „Grand Touring filozófiájára” építő újdonság nagyobb kényelmet és biztonságot, illetve több élvezetet nyújt a pilótának és az utasainak – a legfejlettebb technológiák alkalmazásával. Többek között elektronikusan vezérelt lengéscsillapítással rendelkezik, mely egyszerre nyújt nagyon magas szintű komfortos és sportos vezetési élményt. Ráadásul a vezető a „Drive Mode Select” üzemmód-választóval egyetlen gombnyomással beállíthatja a Levorg STi karakterisztikáját, attól függően, hogy milyen a hangulata vagy a környezet. Az új rendszer nemcsak a kormány és a motor, hanem a lengéscsillapítók és az összkerék-hajtás beállításaira is hatással van.
subarulevorgsti2020cA Subaru Globális Platformját használó Levorg Sti csúcsteljesítménye egyelőre még titok, a kifutó generáció 2.0 literes turbófeltöltős motorja 296 lóerős volt. Ugyanakkor az sem elképzelhetetlen, hogy az újonnan kifejlesztett 1.8 literes turbós boxermotort veti be a Subaru. További részletekkel hamarosan jelentkezünk!
subarulevorgsti2020