Honda S660 2020 - Apróságok

by Mészáros Gergely

Megújult a Honda apró középmotoros roadstere, ám nekünk, európaiaknak továbbra sem jut az S660 legfrissebb kiviteleiből. Milyen kár!

hondas660 2020Továbbra is csak irigykedhetünk, a kellően virgonc, mégis a mindennapok során is jól használható középmotoros Honda roadster legfrissebb verziója úgyszintén kizárólag a japán piacon lesz kapható. A változások nem túl látványosak, a tervezők nagyon finoman módosították csupán az S660 fényszóróit és hátsó lámpáit, valamint a hűtőrács környékét, illetve az A-oszlop színe immár megegyezik a karosszériával. Ennél jóval feltűnőbb újdonság az új Active Green Pearl és Alabater Silver metál fényezés és az új könnyűfém felni-dizájn. Az utastérben az ülésfűtésnek és az Alcantara borítású volánnak, plusz sebességváltónak örülhetnek a szerencsés japánok.
hondas660 2020lA legdrágább csúcsváltozat, a Modulo X kivitel szintén gazdagodott néhány egyedi megoldással, többek között sötét fényű könnyűfém kerekekkel és visszapillantó tükörházakkal, továbbá kiterjesztett Alcantara kárpitozással.
hondas660 2020jA motortérben viszont minden maradt a régi, mivel a kei-car kategória maximum 660 cm3-t és 63 lóerőt engedélyez a gyártók számára. A két ülés mögé épített háromhengeres turbófeltöltős benzinmotor azonban így is sok örömet ígér a hátsókerék-hajtással párosítva. A vásárlók hatfokozatú manuális vagy kormány mögötti fülekkel is kapcsolható CVT-váltó közül választhatnak még. Az S660 2.031.700 jentől hazavihető.