Škoda KAMIQ Scoutline - A kalandor

by Mészáros Gergely

A KAMIQ a Škoda első szabadidő-autója, mely SCOUTLINE kivitelben is megvásárolható lesz. A markánsan robusztus megjelenésre ráerősítő újdonság a Genfi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönségnek.

skodakamiqscoutline2020aA sportos Monte Carlo életmód-változat után újabb egyedi karakterrel, pontosabban modellváltozattal gazdagodik a KAMIQ-kínálat, a városi SUV ezúttal kalandornak csap fel. A fekete kerékjárati ívek és oldalsó küszöbök, az ezüst karosszériaelemek, többek között a speciális elülső spoiler és hátsó diffúzor, mind-mind arra utalnak, hogy egy igazi vagánnyal, bátor felfedezővel van dolgunk, aki nem ijed meg a saját árnyékától. A krómozott ablakkeretek és a 17 colos Braga (opcionálisan 18 colos, antracit fényű Crater) kivitelű felnik azért azt is jelzik, hogy a KAMIQ nem vetkőzött ki teljesen magából, elegáns helyen is meg lehet vele jelenni – egész nyugodtan.
skodakamiqscoutline2020A tágas utastérben exkluzív kárpitok – például kőrisfa hatású vagy szálcsiszolt alumínium dekorbetét a műszerfalon – várják az utasokat, króm szellőzőnyílásokkal egyetemben. Eközben a pedálok alumíniumból készültek, a magasságban is állítható első üléseket pedig speciális - ThermoFlux- és Suedia mikroszálas anyagból készült – SCOUTLINE fantázianevű kárpit borítja. A többszínű hangulatvilágítás mindegyike jól illik a bőr volánhoz és sebességváltóhoz, illetve az opcióként választható fekete tetőkárpithoz. A KAMIQ Scoutline a teljes szín- és motorpalettával megvásárolható, így a vevők három benzines, egy dízel és egy földgázüzemű erőforrás közül választhatnak. Premier Genfben!