Ssangyong Korando - Itt valami nem kóser!

by Mészáros Gergely

Vinnie Jones a főszereplő és sehol egy ajtóval bevert fej... inkább plüsspapucsban ücsörög a második üléssorban... ezzel a SsangYong Korando reklámmal valami nem kóser!

Rendben, egy autóreklám alapra ne legyen korhatáros, de Vinnie Jonest már focistaként sem a finom lelkéért szerettük: leginkább zseniálisan veszélyes láb- és kézmunkájával tűnt ki a pályán, de ha kellett, a testét sem sajnálta bevetni fegyverként. Nem lettem volna az ellenfelei helyében, nem is beszélve azokról a bírókról, akik ne adj isten le merték fújni akcióit. És ezek után a filmes karrierje is tele van pszichopata „szerepekkel”...

Nem is méltatnám tovább, Vinnie Jonesnak úgyis megvan a maga bája és rajongótábora, ráadásul a Ssangyong - Egyenes beszéd című – reklámja alapján a humorérzéket sem nélkülözi. Mert miközben hozza a szokásos intellektuális arcát, és tekintetéből árad a szeretet, tőmondatokkal bemutatja, hogy mit tud a Korando. Mindezt egy plüsspapucsban! Mégis... a végére maradt egy kis hiányérzetem! Ha ugyanis ezzel a fejjel annyit mondott volna még zárszóként, hogy mindenki szaladjon venni egyet, mert különben jön és elver... a legtöbben szaladnánk!
ssangyongvinniejones