DS7 CROSSBACK - Egyenesen Párizsból

A kifinomult stílusú és a legkorszerűbb technológiákat felvonultató, Genfben debütáló DS7 CROSSBACK a márka jövőjét jelképezi.

ds7crossback01A DS márka új zászlóshajója egy igen határozott karakterű, az érzékekre ható autó. Kivitele, melyet az órákra jellemző precizitással kidolgozott legapróbb részletek jellemeznek, tovább gazdagítja a márka különleges stílusát. A gépkocsi tervezésénél alkalmazott technológiai újítások és élvonalbeli műszaki megoldások minden eddiginél nagyobb kényelmet, hatékonyságot és nyugalmat garantálnak.

ds7crossbackA DS7 CROSSBACK impozáns, függőleges orr-részében tökéletesen kifejeződik az autó előkelősége, ereje és karizmája. A hatszögletű DS WINGS hűtőrács gyémánthatású, újfajta mintázattal készül, különleges fényszórói pedig éjszaka és nappal, elölről és hátulról egyaránt azonnal felismerhetővé teszik az autót. Bizony, a DS 7 CROSSBACK csiszolt ékkövekre emlékeztető, LED-modulos első fényszórói az autó nyitásakor bíborszínű fénnyel világítanak, majd 180°-ban elfordulnak, igazi vizuális élménnyel és magával ragadó látvánnyal megajándékozva a tulajdonosokat.
ds7crossback03Az avantgárd jelző a belső térre vonatkozóan is igaz, ahol két 12 colos képernyő kapott helyet. Az egyik képernyő a multimédiás felületet; a navigációt, a DS CONNECT és a Mirrorscreen teljes kínálatát kezeli, a személyre szabható másik képernyő a digitális műszercsoportot foglalja magában. Emellett öt különböző belső kivitel közül lehet választani, az ötféle Inspiráció közül mindenki megtalálhatja a saját ízlésének leginkább megfelelőt.
ds7crossback02„Rövidesen mindegyik DS modell nagy teljesítményű hibrid vagy elektromos motorral is elérhető lesz” – mondta Eric Apode a 2016-os Párizsi Autószalonon. A DS 7 CROSSBACK modellhez 2019 tavaszától rendelhető 300 lóerős, hálózatról tölthető benzin-elektromos hibrid motorral és négykerék-meghajtással ez a terv valósággá válik. Ezen túl a DS 7 CROSSBACK motorkínálatában öt belső égésű, erős, nyomatékos és hatékony motor (Euro 6.2) szerepel majd, és bemutatkozik a legújabb generációs, nyolcfokozatú új automata sebességváltó (EAT8).
ds7crossback05Úgy segíteni a vezetőt, hogy az bármikor visszavehesse az irányítást: ezt kínálja a DS CONNECTED PILOT. Innen már csak egy lépés az önvezető autó. Az autó sebességét az előtte haladó járműhöz igazító (adaptív sebességszabályozó) rendszerrel ellátott innovatív berendezés a vezető választásának és vezetési szokásainak megfelelően, pontosan pozícionálja az autót a forgalmi sávban. A rendszer, melyet 180 km/h sebességig lehet használni (az egyes országok jogszabályi előírásaitól függően), a vezető helyett vezérli a gépkocsi sebességét és iránytartását. A közlekedési dugóban vagy autópályán rendkívül hasznos rendszer biztonságot és nyugalmat biztosít az DS 7 CROSSBACK volánjánál ülve. Hamarosan részletesebben is bemutatjuk a DS genfi újdonságát.
ds7crossback04