Hyundai - „Légy N-magad” 2020

by Szélpál Imre

Tavaly hatalmas népszerűségnek örvendett a Hyundai Légy N magad programja, amelyben a márka nagykövetei meséltek arról, ők hogyan hozták ki magukból, életük minden területén, azt a csúcsteljesítményt, amit a Hyundai „N széria” autói is képviselnek.
33 3Történeteiken keresztül a néző is inspirálódhatott, hogy „N-maga” legyen és megpróbálja felülmúlni az önmagával szemben támasztott elvárásait. Rácz Jenő idén csatlakozott márkanagykövetként Kiss Ramónához és Michelisz Norberthez, akikkel a Hyundai jóvoltából egy-egy fiatal tehetségnek nyújtanak szakmai segítséget pályafutása beindításához. A mentorok célja, tudásuk és tapasztalatuk átadásával lehetőséget teremteni a fiatal tehetségeknek, hogy ők is képesek legyenek a csúcsteljesítményre. 
33 2A Légy N magad program második évadában olyan tehetséges fiatalokat mutatunk be, akik maguk is műsorvezetők, séfek vagy autóversenyzők szeretnének lenni és már el is kezdték bontogatni szárnyaikat. Pályájuknak ezen a kezdeti szakaszán egy biztató szó, egy hasznos tanács, egy jó lehetőség óriási lökést adhat ahhoz, hogy ki tudják hozni magukból a maximumot és akár örökre megváltoztassák az életüket.
Fotók: http://hyundaihirek.blogspot.com/