Shell Benzint nem veszünk, így kaját visznek házhoz!

by Szélpál Imre

Június óta Budapesten és öt vidéki helyszínen érhető el a Shell új házhoz szállítási szolgáltatása, így összesen már tíz töltőállomás étel-ital kínálatából rendelhetünk kiszállítással.
Shell Házhoz szállítás2A különböző ételeket – többek között szendvicseket, italokat, grillcsirkét, péksüteményeket és egyéb finomságokat – a NetPincér GO futárjai juttatják el otthonunkba. A Shell Hungary Zrt. egy budapesti töltőállomása 2019-ben – a hazai benzinkutak között elsőként – tesztjelleggel vezetett be étel-ital kiszállítást. A járvány ideje alatt a vállalat további négy budapesti és öt vidéki állomásra bővítette szolgáltatását, ez utóbbit öt különböző városban. A vásárlók mostantól megbízható keretek között és biztonságosan rendelhetik meg kedvenceiket, hasonlóan mintha a Shell töltőállomáson vásárolnák meg azokat. A házhoz szállításra kínált választékban jelenleg ízletes deli by Shell termékek, különböző szendvicsek, grillcsirke, péksütemények, nassolnivalók, üdítők, illetve sörök is megtalálhatók. A pontos termékválaszték az adott töltőállomás kínálatától függ, amelyet a helyi igényekhez és elvárásokhoz igazítottak. A Shell világszinten már rendelkezik tapasztalattal a házhoz szállítás terén, hiszen a világ 15 országában, más-más partnerek bevonásával biztosítja a házhoz szállítást, így például Közép- és Kelet-Európában nemrég kezdte meg együttműködését az Uber Eats-szel a lengyel piacon. A szolgáltatás egyik legfontosabb eleme a helyi igényekhez való alkalmazkodás - más és más vásárlói szokásokat kell figyelembe venni Kanadában, Brazíliában, az Egyesült Királyságban, Dél-Afrikában, Ománban, Szingapúrban vagy akár Malajziában. Kanadában a Beef Jerky, Malajziában a jégkrém, az Egyesült Királyságban a fehérbor, míg Magyarországon a grillcsirke a slágertermék. 
Shell Házhoz szállítás1A vásárlók a NetPincér alkalmazással vagy a NetPincér weboldalán rendelhetnek a Shelltől. Amennyiben a vásárlók címére elérhető a házhoz szállítás a Shell töltőállomásról, leadhatják és kifizethetik a rendelést. A rendelések többsége fél órán belül kiér, és a futár útvonala pedig az applikációban végig követhető. A NetPincér számára a vásárlók biztonsága az első, ezért számos intézkedést vezetett be, amely lehetővé teszi a biztonságos a házhozszállítást, különös tekintettel a koronavírus terjedésének megakadályozására. Többek közt ide tartozik az érintésmentes fizetés és kézbesítés. A járvány alatt rengetegen az online vásárlást részesítették előnyben, ugyanakkor a töltőállomások látogatását sokan nem tudták elkerülni. A Shellnél kiemelt fontossággal bír vásárlók és a dolgozók biztonsága, ezért minden töltőállomáson új higiéniai és élelmiszerbiztonsági intézkedéseket vezettek be, így a töltőállomások munkatársai is maszkban és kesztyűben készítik el és csomagolják az élteleket.

A Shell töltőállomások listája, ahonnan kiszállítást kérhető a NetPincér GO-val:

1026 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 125.
1138 Budapest Váci út 196.
1039 Budapest Szentendrei út 373.
1016 Budapest Mészáros utca 56/A
1037 Budapest Bécsi út 248-250.
2400 Dunaújváros Arany János út 1.
2030 Érd Iparos út 42.
9200 Mosonmagyaróvár Szent István király út 170.
9700 Szombathely Farkas Károly utca 1663/3 hrsz.
2800 Tatabánya Köztársaság út 5767/11 hrsz.