JLR Pivi Pro - Smartbest díjat nyert

by Mészáros Gergely

A Jaguar Land Rover új Pivi Pro érintőképernyős információs- és szórakoztató rendszere nyerte el az AUTOBEST által az iparág legjobb online technológiáinak ítélt SMARTBEST 2020 díjat.

jlrpiviprosmartbest2020aDan Vardie, az AUTOBEST elnöke elmondta: „Ez az egyik legkívánatosabb díj, amelyet az iparágban elérhető legjobb technológiákért ítélünk oda. Ebben az évben a Pivi Pro bebizonyította, hogy a versenytársak fedélzeti csatlakoztatott technológiái nem veszélyeztetik a pozícióját, nem is beszélve működése egyszerűségéről, amely lehetővé teszi, hogy a sofőr a vezetésre összpontosítson, a kijelzőn legfeljebb két kattintással hozzáférve a gyakran használt funkciók 90 százalékához.”
jlrpiviprosmartbest2020A Jaguar Land Rover új Pivi Pro érintőképernyős információs- és szórakoztató rendszere az iparág élenjáró technológiai megoldásaival és a legújabb okostelefonokban alkalmazott hardverrel rendelkezik. Többek kötött teljes mértékben kihasználja a Software-Over-The-Air (SOTA) technológiát. Az azonnali indulás érdekében pedig saját dedikált áramforrással rendelkezik, így a navigáció azonnal készen áll, amint a sofőr a volán mögé ül, míg a rendelkezésre álló beágyazott alkalmazások – köztük a Spotify, a Deezer és a TuneIn – teljes funkcionalitást nyújtanak akár az okostelefonunk nélkül. Csatlakoztathatóságát a legújabb, beépített dual-sim technológia biztosítja, két LTE modemmel. Ez biztosítja a rendszer számára, hogy egyszerre több funkciót hajtson végre, például a média streamingjét és a SOTA frissítések letöltését a teljesítmény romlása nélkül.  A Pivi Pro információs- és szórakoztató rendszer már a Jaguar számos modelljében elérhető, beleértve az F-PACE, az E-PACE, az I-PACE, az XF és az XE autókat. Míg a Land Roverek közül az új Discoveryben, a Discovery Sportban, a Range Rover Velarban, a Range Rover Evoque-ban és Land Rover Defenderben is megtalálható.