V. BusExpo - Talmácsi Gábor egy Volvo busszal utaztatott

by Szélpál Imre

Talam 2Az április 26-i nagyszabású szakmai rendezvényen Talmácsi Gábor, a Shell kenőanyagok nagykövete is tiszteletét teszi, a Shell márkát és az Orbico Hungary Kft.-t képviselve. Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotor-versenyző már a tavalyi BusExpo kiállításon is stílusos formában vett részt, hiszen egy MAN buszt terelgetett, idén pedig ‘Talma’ egy Volvo 9900 típusú háromtengelyes turistabuszra cseréli gyorsasági motorját, garantáltan mosolyt csalva a vele utazók arcára. A Shell különösen büszke arra, hogy a lojális és rendkívül elégedett Rimula-felhasználók mellett egyre több járműgyártó vállalat ismeri el a Rimula kenőanyagok egyedülálló kvalitásait, a Shell Rimula termékeket választva első számú, úgynevezett OEM kenőanyag-feltöltésnek.
Talam 3Jelenleg olyan vezető haszonjárműgyártók használják a Shell Rimula kenőanyagokat OEM-feltöltésekhez, mint például a MAN, a Mercedes-Benz, vagy a Scania. A Shell a folyamatos fejlesztéseken felül kézzel fogható eredményekkel és adatokkal is bizonyítja a Rimula termékek előnyeit, hiszen világszerte, és így hazánkban is számos Rimula kenőanyagokkal üzemelő járműflottát vizsgálnak hosszú távon a szakemberek, bebizonyítva, hogy a Rimula termékekkel rengeteget tudnak spórolni az üzemeltetők, hiszen egyértelműen igazolható az alacsonyabb üzemanyagfogyasztás és károsanyag-kibocsátás, a mérsékeltebb motorkopás, továbbá a tesztek alapján az olajcsere-periódusokat is jobban el lehet húzni, ami plusz megtakarításhoz vezet azon felül, hogy a környezetterhelést is csökkenti.
Talam 4Az V. BusExpo kiállításon a folyamatos tesztelésekhez és vizsgálatokhoz kapcsolódóan az Orbico Hungary Kft. bemutatja a Shell megújult LubeAnalyst szolgáltatását is, amelynek keretében a Rimula termékekkel üzemelő járműflottákat a szakértők folyamatosan vizsgálják, független laborvizsgálatokkal részletesen kielemezve az eredményeket, ezzel is bizonyítva, hogy az üzemeltetők számára a Shell Rimula termékek a gyakorlati felhasználás során jelentős megtakarításokat eredményeznek.
Talam 5

Pin It