Mini Jazz és bor a fesztiválon

by Szepi

gere jazz festival 1Az idén június 9-10-én megrendezett Gere Jazz Fesztivál nyári kerti-party hangulattal, ünnepelt koncertekkel és a MINI Countryman aktív jelenlétével nagy sikerrel zárult. A Fesztiválon közel 800 vendég vett részt két nap alatt, akik a Gere Birtok provence-i stílusú kertjében élvezhették a kiváló fellépő művészek koncertjeit. Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, a Váczi Eszter Quartet és a crossover stílusban éneklő Sena pénteken, a Pankastic!, Snétberger Ferenc és Markus Stockhausen, illetve a Fesztivál nemzetközi nagy neve a Nouvelle Vague szombaton adtak, mind egyedi stílusú koncertet a lenyűgöző helyszínen. A Fesztivál egyik kiemelt partnere a BMW Group Magyarország brit márkája a MINI volt, mely látványos MINI Countryman shuttle flottával szállította az esemény vendégeit a különböző szálláshelyek és a Gere Birtok között.
gere jazz festival 2A MINI további három modellt állított ki, köztük egy olyan Cooper S Countryman-t, melyen az olasz AUTOHOME sátorspecialista vadonatúj, külön a MINI Countryman-hez tervezett tetősátra állt. Az AirTop tetősátor különleges kiadását az AUTOHOME a MINI dizájncsapatával karöltve készítette el, az új MINI Countryman tetejének és külső visszapillantó-házainak fehér vagy fekete kontraszt-fényezésével párhuzamosan fehér, illetve fekete színben. Az AUTOHOME immár több mint fél évszázada tervez és gyárt járművekre szerelhető sátrakat, termékeit pedig nem csupán vállalkozó kedvű kalandorok, de profi expedíciók is igénybe veszik. A VI. Gere Jazz Fesztivál vendégei között ott voltak a MINI Magyarország márkanagykövetei is, Zoób Kati divattervező, Jókuti András Világevő-gasztroblogger és Nagy Ervin színművész is.
gere jazz festival 4 „A Fesztivál laza, elegáns hangulatával, kitűnő fellépő művészekkel, illetve koncertekkel a Gere Birtok milliőjével egyedi és stílusos programot, valamint hangulatot kínált Villányban a hétvégén. Úgy érezzük, a MINI márka és kiváltképp a Countryman tökéletesen passzolt az eseményhez, így nagyon örülünk az együttműködésnek. Márkanagyköveteink jelenléte és a Fesztivál vendégeinek nagyon pozitív visszajelzései számunkra igazi büszkeséget jelentenek” – mondta el Oros Attila MINI márkavezető a Fesztivál alkalmával. 
Mini híreinket a Rack Autó Kft támogatja:
bmwracki3a