Toyota Land Cruiser 300 MY22 Rendőrautónak állt

Fényhidat kapott a Toyota ikonikus terepjárójának legújabb generációja: a Land Cruiser 300 két példánya mostantól a világ legextravagánsabb rendőrségi flottájában szolgál és véd.

toyotalandcruiser300dubaipolice01

Mára világszerte fogalommá vált a dubaji rendőrség. Nem a különösen hatékony nyomozati módszereik, a speciális egyenruhájuk vagy a fegyveres erők nemzetközi sportversenyein elért páratlan sikereik irányította rájuk a reflektorfényt, hanem a lenyűgöző járműflottájuk. Az Aston Martintól a Rolls-Royce-ig, a Bugattitól a Paganiig, a Ferraritól a McLarenig tucatszámra járják több százmilliós értékű járművek az Egyesült Arab Emírségek utcáit (még repülő motorkerékpárjuk is van!). A luxus- és szuper-sportkocsikat nem bűnüldöző feladatokra osztják be: küldetésük, hogy megkerülhetetlen beszédtémaként személyes kapcsolatot teremtsenek a rendőrség és a lakosság, illetve a turisták között.

toyotalandcruiser300dubaipolice02

Ebben a több tucat autócsodából álló rangos flottában megállja a helyét a dubaji rendőrség legfrissebb beszerzése is. A vadonatúj Toyota Land Cruiser 300 impozáns méreteivel, lenyűgöző technológiájával és megkérdőjelezhetetlen terepképességeivel azonnal magára vonja a figyelmet, és akkor még nem szóltunk arról a hét évtizedes hagyatékról, amely a világ egyik legrégebben gyártott modellszériájává teszi a Land Cruisert.

Pin It