Brabus - Frankfurti újdonságok

A 0-ról 100 km/h-ra 4,4 másodperc alatt gyorsuló, 365 lóerős Brabus B35 S 4MATIC  harcba száll a legsportosabb kompakt autó címéért. Frankfurtban debütál.

brabusb35s4maticAhogy mindannyian jól tudjuk már, a Brabus kínálja a világ legszélesebb motortuning kínálatát a Mercedes-Benz típusai számára. Négykerekű műremekeik a nagy teljesítményt sima futással, példaértékű környezetbarát üzemmel és nagyfokú tartóssággal kombinálják – modellsorozattól függetlenül. Ezúttal a Mercedes-AMG A35 4MAtic került sorra.
brabusb35s4matic02Ahogy a Brabus fogalmaz: a Mercedes-AMG A35 4MATIC kétliteres, négyhengeres turbómotorja kiváló alapot jelent a tuning alapjául. Ezt alátámasztandó a BRABUS Product Engineering két különböző teljesítménynövelő készletet hozott létre, melyek anélkül növelik a teljesítményt, hogy rontanák a napi használhatóságot és a tartósságot.
brabusb35s4matic12A BRABUS PowerXtra B35 kit jelenti az első lépést, ami plusz 44 lóerőt és 60 Nm-t kínál a nagyobb vezetési élmény érdekében. Ennek részeként a plug-and-play BRABUS PowerXtra modul módosítja a befecskendezés és a gyújtás vezérlését, illetve növeli a töltőnyomást. Ha valakinek kevés lenne a 350 lóerő, azok „gondjára” a PowerXtra + kit adja meg a gyógyírt, 365 lóerős csúcsteljesítményével. Ebben az esetben egy a kipufogógázok áramlását optimalizáló hátsó kipufogódob is csatlakozik a vezérlőmodulhoz. A rozsdamentes sport kipufogó amellett, hogy maximalizálja az teljesítményt, lenyűgöző akusztikai és - a négy opcionálisan kapható rozsdamentes vagy szénszálas kivitelű véggel kombinálva - esztétikai élményt kínál.
brabusb35s4matic24A hétfokozatú, duplakuplungos automata váltó és a 4MATIC összkerék-hajtás képességeit is kihasználva a BRABUS B35 S 4MATIC 4,4 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, végsebességét pedig az elektronika limitálja, 250 km/h-s tempónál.
brabusb35s4matic05Természetesen a teljesítménynövelő kúrán túl a BRABUS az A-osztály külsejét is finomítja, a típus-specifikus aerodinamikai készlet jelentősen javítja a Mercedes hatékonyságát. A sokrészes szett mellé BRABUS Monoblock felniket ajánl a gyártó, a kiállítási példány 19 colos BRABUS Monoblock T könnyűfény kerekeket visel majd, amiken Pirelli P Zero abroncsok feszülnek. Végül, de nem utolsósorban a belső térben is számos személyre szabási lehetőséget kínál a német tuningcég, gyakorlatilag csak a tulajdonos ízlése és pénztárcája szab határt a képzeletnek... Premier szeptember 10-én, Frankfurtban.